Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltuk volna, hogy ennyire rossz a kapcsolat Ildikó és az unokája között. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Pécsi Ildikó már évek óta perben áll a menyével, Pártos Csillával. Az egykori anyós és meny között a helyzet már teljesen visszafordíthatatlan, több téren is harcban állnak egymással: sem a lakhatási kérdés, sem a rokontartás kérdése nem dőlt még el.

A helyzet pedig már olyannyira súlyossá vált, hogy a 77 éves Kossuth-díjas színésznő már belebetegedett az áldatlan állapotba. Sokan támadják a hírességet, ugyanis az emberek egy része csak annyit tud, hogy Pécsi Ildikó szeretné kitenni abból a lakásból a volt menyét és az unokáját, ami idő közben a nevére került.

Bizonyos hírek szerint a művésznő fia, Szűcs Csaba már fel is mondta a lakás közüzemi szolgáltatásait, de Pécsi Ildikó állítja, ő erről semit sem tud:

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye egyre csak mérgesedik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

"Én nem tudok ilyesmiről, én nem bontottam fel senkivel sem a szerződést. Remélem, idén már vége lesz ennek a rémálomnak, és remélem a karácsonyunk már nyugodt lesz. Nem foglalkozom mások véleményével, akik gonosz nagymamának állítanak be. 5 éve felém sem nézett az a gyerek, most 19 éves, azóta annyit változhatott, ha az utcán elmenne mellettem, meg sem ismerném."

Pártos Csilla ügyvédje azonban állítja, hogy Szűcs Csaba valóban felmondta közüzemi szolgáltatásokat:

"A hír igaz, ügyfelem volt férje minden szerződést felmondott a szolgáltatókkal, és hamarosan leszerelik a gázórát is. Teljesen ellehetetlenítik abban az ingatlanban az életüket." - írta meg a Blikk.

Szinetár Dóra sokat sejtető poszttal piszkálta fel rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171020-szinetar-dora-sokat-sejteto-poszttal-piszkalta-fel-a-rajongoit.htmlPár hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, a kis Benjamin, de úgy tűnik, a színésznő máris beleveti magát a munkába.TV + SztárokOrigoHarvey Weinstein nem veszi komolyan a rehabot, és még mindig tagadhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-harvey-weinstein-nem-veszi-komolyan-a-rehanot-es-meg-mindig-tagad.htmlA Page Six nevű oldal számolt be arról, hogy Harvey Weinsteint nem veszi komolyan a rehabilitációt. Az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban pedig azt gondolja, hogy összeesküvés áldozata lett. TV + Sztárok--Sztárpárok, akik a hűtlenség ellenére együtt maradtak: Beyoncé és Victoria Beckham sem hagyta ott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-sztarparok-akik-a-hutlenseg-ellenere-egyutt-maradtak.htmlA sztárpárok kapcsolatai csak kívülről tűnnek tökéletesnek, ugyanolyan problémák és kétségek merülnek fel köztük is, mint a civileknél: pédául a hűtlenség. Nekik viszont a félrelépést nemcsak egymás előtt kell vállaniuk, hanem az egész világ előtt, ami nem könnyíti meg a helyzetüket. Ennek ellénre vannak olyan celebpárok, akiknek sikerült rendezni a kapcsolatukat: ilyen például Victoria és David Beckham. TV + Sztárok--Weinstein-ügy: a Los Angeles-i rendőrség is nyomozást indítotthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-weinstein-ugy-a-los-angeles-i-rendorseg-is-nyomozast-inditott.htmlEgy olasz színésznő feljelentése alapján indult nyomozás Harvey Weinstein filmproducer ellen szexuális erőszak miatt - közölte a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön. TV + Sztárok--Koós János 45 éve nem látta első feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-koos-janos-45-eve-nem-talalkozott-elso-feleseget.htmlKoós János 45 éve házas, és pont ennyi ideje nem tud semmit az első feleségéről. Azt sem tudja, él-e még. TV + SztárokOrigoÍgy élte meg édesanyja elvesztését Tóth Bettina http://www.life.hu/sztarok/20171020-rak-miatt-veszitette-el-az-edesanyjat-toth-bettina.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzője már évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját. Most pedig őszintén mesélt a megrázó emlékekről.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.