Mindenki meglepődött, amikor a hollywoodi színésznő vadonatúj külsővel jelent meg a vörös szőnyegen: szőke bombázóból először vörösre váltott, manapság pedig a ragyogó barna lett az új kedvence. Mesterien változtatja külsejét, igazi kaméleon. Jól tudja, hogy az új hajszínhez, új sminkszínek szükségesek, hogy átütő legyen a megjelenése. Lesd el a születésnapos Emma Stone szépségtrükkjeit!

A 29 éves színésznő rendszeresen fut és odafigyel a táplálkozására. A folyadékbevitelre is nagy gondot fordít, ennek ellenére mégis száraz az arcbőre, amit kozmetikumokkal igyekszik gondozni. Rendszeresen jár a kozmetikusához, ahol teljes arc és testkezeléssel kényezteti magát. Napi rutinjába tartozik, hogy az arctisztítás után esszenciális száraz olajakkal ápolja arcbőrét, dekoltázsát.

Emma Stone BaftaForrás: Mike Marsland/WireImage/2017 Mike Marsland/Mike Marsland

Sminkje mindig kifogástalan, az aktuális hajszínéhez igazítja a piperék árnyalatait. Fényes hatású alapozóval varázsolja még üdébbé a bőrét, amit általában a kezével visz fel, hogy még természetesebb hatást érjen el. A bőrszínénél egy-két árnyalattal sötétebb krémes arckontúrt használ az arccsontja alatt, így nagyon üde és friss lesz a megjelenése. Szemöldöke a mai trendeknek megfelelően természetes és vastag, amit felfelé fésülve hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral tökéletesít.

Emma Stone a Critics Choice Awards díjátadón.Forrás: FilmMagic/2016 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Ami a szemfestését illeti, a szemzugnál fényes és csillogó fémes árnyalatot használ, a szempillatövéhez pedig hidegbarna árnyalatot satíroz, amit megfejel egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi ki. Ajakrúzsát új hajszínéhez választotta, ami nem más mint a részegítően izgalmas, mély padlizsán. Ha hasonlóak a színeid, akkor próbáld ki te is a szülinapos színésznő káprázatos sminkjét.