A 17 éves fiú óriási túlsúlytól szenvedett, ezért utalták egy fogyasztó központba. A kórházban azonban halálra ette magát: gyorsételeket rendelt a klinikára.

Kiskora óta evési zavarokkal küzdött a 17 éves fiú, akit a saját testsúlya ölt meg. A szörnyen elhízott tinédzser szülei mindent megtettek azért, hogy segítsenek fiuknak leküzdeni a betegségét, de úgy érezték, hogy szakértők nélkül nem fog menni. Egy svájci klinikára küldték a gyermeket, kezeléséért átszámítva körülbelül 5 millió forintot fizettek, de a fiú ott is tiltott ételhez jutott. A hírek szerint gyorsételeket rendelt a kórházba: pizzát, csirkefalatokat és mindent, amit neki nem szabadott volna megennie.

Dajena, Fabian nővére reméli, a vizsgálatok kiderítik, ki a felelős testvére haláláértForrás: Dajena M.

A körülbelül 127 kilogrammot nyomó, Fabian M. néven emlegetett tinédzser végül a kórházban halt meg, szobája padlóján feküdt, amikor rátaláltak. A hatóságok szerint a halálát fulladás okozta, úgy gondolják, hogy saját súlya végzett vele, miután a földre zuhant. A nővére, Dajena M. reméli, hogy a vizsgálat során kiderül, ki a felelős testvére haláláért - írja a The Sun.