Egy klinikán halt bele az evésbe a túlsúlyos tinédzser, Fabian M

Forrás: Dajena M. -
halál klinika túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves fiú óriási túlsúlytól szenvedett, ezért utalták egy fogyasztó központba. A kórházban azonban halálra ette magát: gyorsételeket rendelt a klinikára.

Kiskora óta evési zavarokkal küzdött a 17 éves fiú, akit a saját testsúlya ölt meg. A szörnyen elhízott tinédzser szülei mindent megtettek azért, hogy segítsenek fiuknak leküzdeni a betegségét, de úgy érezték, hogy szakértők nélkül nem fog menni. Egy svájci klinikára küldték a gyermeket, kezeléséért átszámítva körülbelül 5 millió forintot fizettek, de a fiú ott is tiltott ételhez jutott. A hírek szerint gyorsételeket rendelt a kórházba: pizzát, csirkefalatokat és mindent, amit neki nem szabadott volna megennie.

Dajena, Fabian nővére reméli, a vizsgálatok kiderítik, ki a felelős testvére haláláért Forrás: Dajena M.

A körülbelül 127 kilogrammot nyomó, Fabian M. néven emlegetett tinédzser végül a kórházban halt meg, szobája padlóján feküdt, amikor rátaláltak. A hatóságok szerint a halálát fulladás okozta, úgy gondolják, hogy saját súlya végzett vele, miután a földre zuhant. A nővére, Dajena M. reméli, hogy a vizsgálat során kiderül, ki a felelős testvére haláláért - írja a The Sun.

Ezért iktass be csalónapot a diétádbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171102-a-csalonap-ertelme-a-dietaban.htmlNe gondold, hogy az egészséges életmód hívei csak és kizárólag szuperegészséges ételeket esznek. Neked sem kell bűnösnek érezned magad, ha hetente egyszer beiktatsz egy csalónapot, amikor lazábban kezeled a diéta szabályait. Mutatjuk, hogyan csináld! Ez Zsír!--Sarka Kata fogyott 7 kilót: fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20171105-igy-nez-ki-7-kilos-fogyasa-utan-sarka-kata.htmlSarka Kata, az örök elégedetlen, végre elérte a versenysúlyát. Szívből örülünk. Ez Zsír!OrigoRubint Réka anyukája több mint 40 kilót fogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171104-rubint-reka-anyukaja-tobb-mint-40-kilot-fogyott-foto.htmlRubint Réka méltán büszke anyukájára: Zsuzsanna ugyanis 40 kilót fogyott és fittebb, mint valaha.Ez Zsír!--Fogyókúrázz testalkatod szerint - te melyik csoportba tartozol?http://www.life.hu/ez-zsir/20171104-fogyokurazz-testalkatod-szerint.htmlBizonyára mindenki szeretné elérni a vágyott alakot és sokféle módszert kipróbált már. Ám a tuti tippet most olvashatjátok.Ez Zsír!OrigoÍgy készül az egészséges töltött csirkecomb: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20171102-recept-toltott-csirkecomb-ropogos-zold-korettel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoKiszel Tünde nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171101-kiszel-tunde-nagyon-atalakult-foto.htmlKiszel Tünde teljesen átalakult: karcsúbb és sugárzóbb mint valaha.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.