A híres színésznő megmutatta, hogy áll jelenleg a gyerekszoba berendezése. Mire a kicsi megérkezik, minden a helyére kerül. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szabó Zsófi áldott állapotban van, sőt, hamarosan már meg is érkezik a kisbabájuk. A szexi műsorvezető sok fotót mutatott már a rajongóinak: láthattuk a gömbölyödő pocakját, és azt is, hogy kismamaként is milyen jó formában van

Most azonban egy különleges fotó került fel a sztár oldalára, először mutatták meg a születendő kisgyermek szobáját. Zsófi lelkesen mesélte azt is, hogy Zsolti milyen boldogan rakta össze az első babakocsit, illetve azt is láthatjuk, ahogy gyűlnek a bútorok és a kiegészítők a házasok otthonában. 

Esténk ❤️ @kiskiszsolt összerakta a fia első kocsiját #aligvárta @mamasandpapashungary #mamasandpapas

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

 A követők több, mint 8000 kedveléssel jutalmazták a cuki családi pillanatképet, és nem győznek csupa szépet és jót kívánni a leendő szülőknek. 

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!
Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogyan derült ki az örömhír: videó!