Benkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarnak. A fiatal lány egyelőre nem esett teherbe, pedig még asztrológus segítségét is kérték, hogy mikor próbálkozzanak, pláne, ha fiút szeretnének. 

"Kicsit csalódott vagyok, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy így elsőre összejöhet a baba. Én már nagyon szeretnék anyuka lenni, de persze ez nem szegte kedvem, egy évet még adunk a dolognak" - nyilatkozta Bazsarózsa, aki a Bors kamerái előtt szembesült a negatív teszteredménnyel. "Egyik hónapban a fiúnak, másikban a lánynak van nagyobb esélye, de mivel én biztosan tudom, hogy először kisfiút szeretnék szülni, a következő hónap kimarad, és januárban ismét odakoncentrálunk Dániellel" - tette hozzá. 

"Nincs min izgulnom, nem én leszek terhes.Komolyra fordítva a szót, egy éve voltam olyan vizsgálaton, ahol kimutatták, hogy bizony, a koromhoz képest igen aktívak a sejtjeim, úgyhogy nincs félnivalója Bazsikának" - nyilatkozta Benkő. "Szeretem Dánielt, és mindenképp tőle szeretnék gyereket, de az idő csak úgy rohan, így ha egy év múlva sem esnék teherbe, a biztonság kedvéért lefagyasztatnám a spermáját, és később akár műtéti vagy donoros megtermékenyítésnek is állnék elébe" - szögezte le Bazsarózsa. 

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa