Harmadik gyermekét várja Farkasházi Réka, a gyönyörű színésznő blogján jelentett be a gólyahírt.

Gólyahír - ezzel a címmel jelentette be várandósságát Farkasházi Réka. Mint írja, az idei esztendő nagyon különleges volt a számára, hiszen 40 éves lett, begyűjtött egy Fonogram-díjat, számtalan darabban játszott, és az év megkoronázásaként most egy újabb álma teljesült: újra kisbabát vár. A kis jövevény várhatóan jövő nyáron látja meg a napvilágot.

„Éreztem, hogy különleges év lesz az idei. Azt is tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem.

Farkasházi Réka újra babát várForrás: ANDRASBIRO.DE/Andras Biro

 A szakmai életem eddigi legsikeresebb évét tudhatom magam mögött. Fonogram-díj, teltházas koncertek, szebbnél-szebb színpadi szerepek és idén újra forgathattam. Talán kicsit mozgalmas, mégis harmonikus az életem, a családomnak köszönhetően. A gyerekeink egészségesek, okosak és szépek. Szeretjük és tiszteljük egymást. Nem mindig könnyű, van úgy, hogy küzdelmes az életünk, mi küzdünk, ha kell, de élvezzük, amink van. Egyszóval kerek a világ. És most még kerekebb lesz. Én legalábbis mindenképp.

Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon. És úgy tűnik, hogy azok a kívánságok, amik a szív mélyén rejtőznek, egyszercsak, a legváratlanabb pillanatban beteljesülnek. Idén még igazibb lesz a karácsony a családunk számára. A szüleink harmadik unokájukért izgulnak, a tesóm nyáron már háromszoros nagynéni lesz, mi pedig igazi nagy család. Amilyenre mindig is vágytunk.

Akik velünk örülnek, azoknak köszönjük, akik számára közömbös a hír, megértjük. Azt pedig reméljük, hogy azok, akik egy gyermek születése kapcsán rosszindulatú megjegyzéseket tennének, kivételesen megtartják maguknak." – írta Farkasházi Réka a blogján.