Milyen unalmas is lenne, ha mindig mindenki tökéletesen nézne ki. Akkor például nem születhetnének meg az olyan összefoglalók, mint ez is. Következzenek az év legrosszabbul megválasztott estélyi ruhái!

Amanda Peet Golden Globe-gálán viselt ruhája nagyon jellegtelen volt, a színésznő egy szürke kisegérnek tűnt benne.

Amanda PeetForrás: AFP/Valerie Macon

Anna Chlumsky tavaly is bekerült a legrosszabbak közé, és idén is hasonló hibát követett el. Habár derékban szűkített volt a ruha, mégis zsákszerű hatása volt. 

Anna ChlumskyForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébő
Ha kíváncsi vagy rá, kik bakiztak az elmúlt évek Golden Globe-gáláin, akkor kattints a fotókért!

A Screen Actors Guide-díjátadón Brie Larson aszimmetrikus ruhája okozott feltűnést, de sajnos nem a jó értelemben. A színésznőn nagyon furcsán állt a ruha: kissé eldeformálódott benne a felsőteste. 

Brie LarsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Csak most látjuk, hogy Katy Perrynek mennyire jót tett a stílusváltás. A Grammy-n még hosszú hajjal láthattuk és egy elképesztően rosszul kitalált ruhában.

Katy Perry a Grammy-gálánForrás: AFP/Frazer Harrison

Katy Perry a MET-gálán is furcsa szerelésben jelent meg. A jelmezszerű ruha ugyan nem véletlen, kissé talán túltolta az outfitet: nézzétek csak meg a cipőjét. Ilyen tevepatát régen láttatok, igaz?

Katy PerryForrás: AFP

A MET-gálán Madonna is sokkolta a rajongóit. Ő nem a témához öltözött, így nem is tudni, hogy miért éppen egy terepmintás estélyire esett a választása, mindenesetre meglehetősen ízléstelen lett az összhatás. 

MadonnaForrás: AFP

A Billboard zenei díjátadón Celine Dion mindenkit meglepett, amikor órási vállakkal lépett a vörös szőnyegre. Az biztos, hogy nem lehetett könnyű mozogni ebben a ruhában, és annak is izgalmas lehetett, aki Celine Dion mellett foglalt helyet a díjátadón. 

Celine DionForrás: AFP/Mark Ralston

Kim Kardashian a Los Angeles Fashion Awardson jelent meg ebben az áttetsző anyagú, gyöngyökkel és gyapjúrátétekkel kivarrt ruhában. Megelehetősen kaotikus lett a végeredmény, és nem is állt jól Kimnek. 

Kim KardashianForrás: Getty Images

Natalia Vodianova a Brit Awards legrosszabbja volt. Egyszerűen béna volt ez a ruha: egy kis cirkuszos, illetve revütáncos hangulat jött át belőle, de mindez az ízléstelenséggel áthatva. 

Natalia VodianovaForrás: NORTHFOTO/PA/Ian West

Szerencsére nem olyan eseményre választotta ezt a ruhát Anne Hathaway, amit az egész világ figyelemmel követ. Csupán egy filmpremier volt, de ha azt nézzük, hogy egy egész estét kellett ebben kibírnia, akkor mindegy is. 

Anne HathawayForrás: AFP, Northfoto