Inbal Dror tervezheti Meghan Markle esküvői ruháját

tervező esküvői ruha Meghan Markle Inbal Dror
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle nem halogatja az esküvői készülődést, már ki is választotta, hogy ki fogja tervezni az esküvői ruháját: nem lesz unalmas és hagyományos darab, az biztos.

Meghan Markle és Harry bejelentették az esküvőjük pontos dátumát, ezzel együtt megkezdték a készülődést. Számukra persze nem lesz olyan stresszes a menyegző előtti időszak, mint a hétköznapi embereknél, hiszen sokan lesznek a segítségükre, és a pénzt sem kell úgy számolgatni, de az ő esküvőjüknek is lesz egy sarkalatos pontja. Ez pedig maga a ruha! Ahogy minden menyasszony, úgy Meghan Markle is tündöklő darabot szeretne.

Meghan Markle nem hagyományos esküvői ruhát szeretne "Forrás: Getty Images "

Ezért pedig már ki is választott egy lehetséges tervezőt, akinek ruhái nem mondhatóak hagyományosnak. Az izralei divatmárka alapítója, Inbal Dror egy hivatalos felkérést kapott a királyi udvartól egy ruhaterv elkészítésére. A márka jellemzője, hogy stílusos, kifinomult, ugyanakkor fantáziadús darabokat készít, így szinte biztos, hogy Meghan Markle el fog térni az eddig megszokottól...

Íme, egy kis ízelítő Inbal Dror esküvői ruháiból:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.