A Valentin-nap, sok pár szemében csak egy felesleges szálka. Igen, valóban van egyfajta kötelező „szeressük egymást ma" érzése, de ha egyszerűen és lazán fogod fel, akkor ez egy csodaszép nap és este lehet. Kiváló alkalom, hogy meglepd a kedvesedet egy gyönyörű élménnyel. Ehhez pedig nem kell drága ajándék, se luxi program. Elég, ha otthon elkényezteted.

Ehhez pedig nem kell sok. Kellemes hangulatvilágítás, lágy zene – nem kell feltétlenül romantikus számokat hallgatnotok, az sokszor túl direkt -, egy-két gyertya. Ami azonban a legfontosabb, hogy legyen rend és tisztaság.

Valentin-napon kényeztesd otthon a szerelmedetForrás: Shutterstock

Várhatod egy forró, rózsaszirmokkal elhalmozott fürdővel, amelyben ketten kezditek meg az estét egy pohár finom borral vagy pezsgővel.

Utána jöhet egy kellemes vacsora, amit a legjobb, ha te készítesz. Ám, ha semmiképp se érzed magad kompatibilisnek a konyhával, úgy rendelhetsz is.

Egy finom vacsorával, és a hangulathoz illő terítékkel biztosan leveszed kedvesed a lábárólForrás: Shutterstock

Az asztal legyen szépen megterítve, de ha a kanapén, ölben vacsizós típusok vagytok, akkor se kell feladni a gusztusos tálalást. Elő egy nagyobb tálcával és már kerülhetnek is a finomságok a dohányzóasztalkára.

A nevetés közelebb hozza egymáshoz az embereket, így Valentin-napon is belefér egy kis móka. A tévét azonban próbáljátok meg elkerülni, bár adott esetben egy jó film, ezen a napon sem kell, hogy tabu legyen. Amire érdemes figyelned, hogy ne horror, krimi kerüljön elétek, és jobb, ha a drámát is hanyagoljátok. Senki sem akarja depresszíven, szomorúan folytatni az estét, ugye?

1. Konfetti - Partydecor 990 Ft, 2. Illatgyertya - Egyenesenagyártótól.hu 770 Ft, 3. Szív függődísz - Party City 1990 Ft, 4. Szív alakú tálka - Veranda shop 1920 Ft, 5. Szív alakú kislámpa - Ázsiacenter.com 2943 Ft, 6. Szív alakú bonbon gyertya - Gyertya áruház 1240 Ft, 7. Tapadásmentes szív alakú sütőforma - Édes Ízek 7990 Ft, 8. Szívecskés szalvéta - Welcome Home 1331 FtForrás: Life.hu

Az este további részét már rád bízzuk, de érdemes a hálószobát is előkészítened. Egy kis szív alakú konfetti itt-ott, illatgyertya, frissen húzott ágynemű, masszázsolaj... stb.

Ami nagyon fontos, hogy ne görcsölj rá, mert az – a kisebb bakikkal ellentétben – elronthatja az egészet.