Oszter Alexandra és édesapja, Oszter Sándor között viharos volt a viszony, a színésznő azonban most elárulta, hogy mi is az igazság azokból a hírekből, amik megjelentek a kettejük kapcsolatáról. 

Az Oszter Alexandra és apja közötti kapcsolatról sokfélét lehetett hallani, nem titok, hogy bőven voltak nézeteltérések köztük. Oszter Sándor nem örült lánya eljegyzésének, a kettejük között zajló viszályt még Facebookon is lehetett követni. Ugyan azóta azok a posztok már nem olvashatóak, senki nem felejtette el, hogy milyen viharos is volt a kapcsolat Oszter Sándor és lánya között.

Oszter Alexandra elmondta, milyen a viszonya édesapjávalFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Minden családban vannak nézeteltérések. Olyat leírtak, hogy megtagadtam az édesapámat. Dehogy tagadtam. Hogy jövök én ahhoz, de bárki, hogy jön ahhoz, hogy megtagadja a felmenőit. Sehogy. Ilyet én soha nem mondtam. Olyat kijelentettem, hogy bizonyos dolgokkal nem értek egyet, amiket ő gondol, vagy tesz. De ez óriási különbség"mondta Joshi Bharat műsorában Alexandra. „Védem és kiállok mellette. Kötelességem, a szülőm. De az. hogy megtagadom, ez nem létezik" – tette hozzá a színésznő.