Nádas György kapcsolata fiaival mindig is jó volt, de sosem a szigorú szülő szerepét játszotta a humorista, ő inkább haverkodott, és nem tekintette gyermekeinek fiait. 

Nádas György mindkét fia a művészi létet választotta, Zoliból zenész, a kisebbik fiából, Gáborból pedig színész lett. A humorista nagyon jóban van velük, de klasszikus apa-fiú kapcsolat soha nem volt köztük, nem is találkoztak minden nap, hiszen Nádas György csak vasárnapi apuka volt.

Nádas György nem tekintette gyermekeinek fiaitFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Buli volt együtt tölteni pár órát, és csalódtam, ha a munkája miatt nem tudott jönni, ami elég sűrűn előfordult.  Anyu új párja volt az apafigura az életemben, apám nem igazán tudott mit kezdeni velem, sem a bátyámmal, valahogy nem is igen hiányzott. A szigorúság nem ment neki" - árulta el Gábor, apja pedig hozzátette, ő is csak barátként tekintett a gyermekeire. Soha nem tekintettem a gyerekemnek, mindig inkább a társam, barátom volt, ráadásul az én apám is így nevelt engem, és hát a módszer bejött" - mesélte nevetve a Best Magazinnak Nádas György.