Gyerekek, akiknek a legjobb barátja egy kutya: tündéri fotók

kutya barát kisbaba házi kedvenc háziállat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek és a kutyák jó barátok lehetnek, ha megfelelő alapot kapnak hozzá. Sőt, időnként a négylábú kedvencek a legkülönfélébb szerepeket veszik fel, ha a legjobb kis barátjukról van szó: hős, őrangyal, ápoló, pótszülő, lelki támasz... stb. Ismerd meg ezt a szívbemarkolóan kedves oldalukat is.

A kutyák energiabombák, órákon át képesek játszani, de van, amikor jobb őket békén hagyni. Arról sok vita folyik, hogy melyik kutyafajta a legideálisabb kisbaba, kisgyerek mellé. Kizárólagos válasz azonban még mindig nem született. Egy biztos, fontos, hogy miként tartjuk a kutyát. De épp olyan fontos a gyerekeknek is megtanítani, hogy meddig mehetnek el.

Kutyák hőstettei, avagy az önzetlen szeretet mintapéldái

A most következő mini történetekből a gazdájuk iránti feltétel nélküli szeretetükből fakadó önfeláldozásuk kap hangsúlyt kap. Nézd meg!

A kutyák és gyerekek kapcsolata, időnként egészen különleges lehet. Ezekre gyűjtött példákat a BoredPanda. De vigyázz, nehogy kiakadjon a cukiságmérő.

A kutya a gyerek legjobb barátja

A kutyus úgy ítélte meg, hogy kell a takaró, és kész.

Forrás: boredpanda.com

Amikor a lányok játszanak.

Forrás: boredpanda.com

A lányom annyira imádja a kutyánkat, hogy neki öltözött be halloweenkor.

Forrás: boredpanda.com

Már baba korukban örök barátságot kötöttek.

Forrás: boredpanda.com

A kislányom szomorúan jött haza az iskolából... egyből odabújt az ő legjobb barátjához.

Forrás: boredpanda.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.