Egypetéjű hármasikreknek adott életet egy kansasi nő: videó

egypetéjű Kansas USA hármas ikrek egypetéjű ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kansas városában egypetéjű hármasikreknek adott életet egy édesanya. Ennek 1 a 20-30 millióhoz volt az esélye. A kicsiket 2 éves bátyjuk is hazavárja.

Teljesen egészségesek azok az egypetéjű hármasikrek, akiknek nemrégiben az amerikai Kansas városában adott életet édesanyjuk.

Az Independent cikke szerintca szülők, Caleb és Nicole Kenyában éltek, amikor megtudták, 2 éves kisfiuknak testvérei lesznek. Kansasbe költöztek, hogy ott hozhassák világra a hármasikreket. Az immáron négygyermekes édesapa első gondolata a boldogság volt, a második pedig az, hogy jelenlegi autójuk nem lesz elég nagy a családnak.

"Reméltük, hogy lesz még egy gyerekünk. Imádoztam érte, a feleségem is imádkozott, és a kisfiunk, Corban is. Mindhárom ima meghallgatásra talált." - nevetett Caleb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.