A legendás műsorvezető imád utazni, legutóbbi nyaralásán azonban elég veszélyes kanadokban is volt része. Erről mesélt a műsorvezető. 

A legendás műsorvezető rengeteget utazik, legutóbb Afrikába látogatott el testvérével, ott keveredett igen veszélyes kalandokba. Enderei Judit a Mokkában mesélt hihetetlen élményeiről.

Endrei Judit veszélyes helyzetekbe került nyaralása soránFotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Több ilyen helyzet is volt, talán a legemlékezetesebb az Okavango-delta , ez már Botswanában volt, Afrikának a déli részén jártunk, és egy éjszakát kint töltöttünk mondhatom, hogy a vadonban, hiszen csónakkal legalább két órát csónakáztunk befelé. Sátorban töltöttük az éjszakát. Akkor gondoltam végig igazán, hogy hol is vagyok, egyszer, amikor megkérdeztem napközben a helyiektől, hogy reális veszély-e , hogy kígyóval találkozzunk, és mondták, hogy abszolút, mert van köpködő vipera, meg fekete mamba. Lelkünkre kötötték, hogy éjjel bármilyen neszt hallunk, ne menjünk ki, ne kíváncsiskodjunk, mert vadállatok jönnek-mennek éjjel. Valóban, reggel kiderült, hogy leopárd járt bent a tábor területén, és én jól hallottam" – mesélte Endrei Judit, és kiderült, hogy még elefánt is járt arra. Később pedig egy hajókázás során találkoztak össze elefántokkal, ami szintén nem veszélytelen.