A húsvéti készülődés egyenlő a tavaszvárás izgalmával és örömével. Korábban már írtunk a nyuszik szerepéről, mint húsvéti ajándék, most pedig szuper "csináld magad" meglepetéseket hoztunk. Ezeket akár a gyermekeddel is elkészítheted, de akár apró meglepetésnek is tökéletesek.

 

5 DIY húsvéti dekoráció tojásból! Filléres ötletek

Ha húsvéti dekoráció, akkor a tojás elmaradhatatlan kellék, hiszen ez az élet, az újjászületés szimbóluma. Ezúttal 5 csináld magad ötletet mutatunk tojásból, ami biztosan feldobja majd otthonodat! Nézd meg őket!

Pom pom nyuszikák  

Ehhez nem kell tudnod kötni, csupán pár gombolyag fonalra, ollóra, ragasztóra, gyöngyökre, karton- és színes papírra lesz szükséged. Vigyázz, függőséget okoz. Ha ráérzel az elkészítés ízére, nehezen tudsz majd leállni a nyuszik gyártásával.

Zokninyuszi újratöltve

Egy egyszerű és gyors zokninyuszi DIY ötletet korábban már mutattunk, most következzen egy picit több munkát igénylő darab. Ne ijedj meg, nem kell hozzá sok minden, varrni is csak alapszinten kell tudni hozzá. A végeredmény azonban annyira édes, hogy érdemes rászánni az időt. Ráadásul a régi, vagy ép pár nélkül maradt zoknik is új életre kelhetnek.

Szappannyúl

Képzeld el a pici arcát, amikor az esti fürdésnél egy nyuszi alakú szappant adsz a kezébe. A plusz örömöt pedig az fogja adni számára, ha elmondod, hogy ezt bizony te készítetted neki. Ehhez már elkelhet némi kézügyesség és persze óvatosság – hiszen lecsúszhat a vágóeszköz -, így ezt jobb, ha nem bízod kisgyerekre.

Tojásból nyuszit

Hungarocelltojás, festék és egy ragasztópisztoly kell hozzá csupán, és hihetetlenül édes kis nyuszikákat tudtok készíteni. Remekül fognak mutatni az ünnepi asztalon, de a gyerekszoba díszei is lehetnek.

Nyuszis virágcserép

Ezt egy 6-7 éves gyerek már maga is meg tudja csinálni – természetesen felnőtt felügyelete mellett. Amikor pedig elkészült, ültessetek bele virágmagot, és figyeljétek meg, ahogyan fejlődik. Ezzel pedig már a tavaszt is sikerült megidéznetek.

Húsvéti nyuszi készítésre fel!