Czeizel Endre nem akarta a legfiatalabb gyermekét

Születés gyermek Czeizel Endre beültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Endrének két gyermeke is született fiatal szeretőjétől, de elsőszülött fia szerint a kisebbet már nem akarta a genetikus.

Czeizel Endre halála után komoly harc kezdődött az örökségért, a genetikus fiatal szerelme is pénzt követelt. A közös gyermekeinek szeretett volna egy részt az örökségből, akiknek fogantatása és születése több kérdést is felvetett. Elsőszülött fia, Gábor szerint édesapja nem is akarta az ötödik gyermekét, persze születése után már nagyon szerette őt is.

Czeizel Endre nem akarta ötödik gyermekét Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A nagyobbikkal, Andrissal viszont a temetés óta nem beszélhetek, le vagyok tiltva róla.

24.huGábor arról is nyíltan beszélt, hogy az örökösödés körüli viszály

Megmutatta lányait Deutsch Anita: íme, Emma és Hannihttp://www.life.hu/csalad/20180404-megmutatta-lanyait-deutsch-anita-ime-emma-es-hanni.htmlA nyilvánosság kizárásával neveli gyermekeit Deutsch Anita, ám ezúttal kivételt tett, és megmutatta a rajongóknak két büszkeségét: Emma és Hanni gyönyörű gyerekek! Család--Nem Németországban szüli meg második babáját Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180404-nem-nemetorszagban-szuli-meg-masodik-babajat-csobot-adel.htmlMozgalmas életet élnek Istenesék mostanában: második babájukat várják, Bence pár hét múlva a világ másik felére utazik a Survivor miatt, Adélt pedig gömbölyödő pocakjával haramosan A Nagy Duett színpadán láthatjuk.CsaládOrigoSzámolj le a társadalmi kivételezéssel, a kettős mércével: fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20180403-szamold-fel-a-tarsadalmi-kivetelezest-a-kettos-mercet-fotok.htmlA kettős mérce nap, mint nap megjelenik. Szomorú jelenség, amely vélhetőn végig kíséri majd az emberiséget, hiszen az ítélkezésben bizonyítottan remekelünk. Nézzünk kicsit mögé egy fotós szemén át. CsaládOrigoA túlérzékenység nemzedéke már köztünk jár - Hópehely generációhttp://www.life.hu/csalad/20180401-a-tulerzekenyseg-nemzedeke-mar-koztunk-jar-hopehely-generacio.htmlTöbbször írtunk már a generációk sajátosságairól és a köztük lévő különbségekről. Most egy igen érdekes és sajátos nemzedéket fogunk bemutatni. Képtelenek elviselni a kritikát, összeroppannak a legapróbb teher alatt is, nem tudják elviselni a fájdalmat, ugyanakkor önmagukat a lehető legkülönlegesebb embernek tartják: ők a hópelyhek. CsaládOrigoSzűcs Judith dupla esküvőt tervez lányávalhttp://www.life.hu/csalad/20180403-szucs-judith-dupla-eskuvot-tervez-lanyaval.htmlSzűcs Judith évek óta nagyon boldog választottjával, a rajongókat viszont mégis izgatja, hogy az eljegyzés után mikor kerül végre sor az esküvőre. Úgy tűnik, minden Szűcs Judith lányán múlik! CsaládOrigoKulcsár Edina minél korábban szeretné a szabadba vinni gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180403-kulcsar-edina-minel-korabban-szeretne-a-szabadba-vinni-gyermeket.htmlKulcsár Edina a városligeti kutyáknak készült élményparkot tesztelte 9 éves ebéfel, Fifivel, amikor elárulta, mikor szeretné először természetbe vinni kisfiát, akinek a nyár végén ad majd életet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.