narancsbőr Demi Lovato bulimia pluszkiló Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Narancsbőrt és hurkákat villantott közösségi oldalán Demi Lovato. Az énekesnő szeretné, ha mások is elfogadnák önmagukat olyannak, amilyenek.

Hatalmas változáson esett át az elmúlt években Demi Lovato teste. Az énekesnő korábban bevallotta, hogy sokáig küzdött bulimiával, majd pedig a pluszkilóival akadtak problémái. Szerencsére már sikerült eljutnia odáig, hogy nem törekszik a tökéletesre, hanem elfogadja testalkatát olyannak, amilyen.

Ezúttal egy nagyon bátor lépésre szánta el magát: hogy javítson mások önbizalmán, a közösségi oldalán mutatta meg a hasán lévő apró hurkákat, összeérő combjait és a rajta lévő narancsbőrt.

demi lovato narancsbőr összeérő combok Forrás: Instagram/Demi Lovato

Recept hétvégére: kapros malacleveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180323-egeszseges-recept-kapros-malacleves.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoAnne Hathaway egy filmszerep kedvéért hízókúrázik: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-anne-hathaway-egy-filmszerep-kedveert-hizokurazik-video.htmlAnne Hathaway egy törékeny testű díva volt, mostanra azonban kissé meghízott... Ez Zsír!--6 fehérjeforrás vegáknak: hús nélkül, egészségesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180405-feherjeforras-vegaknak-hus-nelkul-egeszsegesen.htmlA vegetáriánus és vegán étrend az elmúlt években egyre több embert hódít meg. Sokféle tévhittel kell szembenézniük a növényi alapú étkezés híveinek, többek között azzal, hogy a szervezetük nem jut elég fehérjéhez. Valójában sok olyan növényi alapú élelmiszer van, ami gazdag egészséges fehérjében, és könnyedén bevihető vele a napi szükséglet. Ez Zsír!OrigoFotókon a világ leghajlékonyabb ikrei: Teagan és Samanthahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180405-fotokon-a-vilag-leghajlekonyabb-ikrei-teagan-es-samantha.htmlTeagan és Samantha Rybka kétségtelenül a világ leghajlékonyabb ikrei. Elképesztő mutatványokra képesek. Ez Zsír!Origo5 tipp édességfüggőknek az egészséges élethezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-ot-tipp-edessegfuggoknek-az-egeszseges-elethez.htmlHa szeretnél egészségesen élni, ha szeretnél energikus és fitt lenni, ráadásul néhány kilótól sem lenne rossz megszabadulni, akkor bizony oda kell figyelni arra, hogy mennyi cukrot viszel be a szervezetedbe. Édességfüggőként persze ez nehezebb ügy, mint az ember gondolná. Íme, 5 tipp, ami beválik! Ez Zsír!OrigoTavaszi méregtelenítés helyett: tedd rendbe az anyagcserédethttp://www.life.hu/ez-zsir/20180328-tavaszi-meregtelenites-helyett-tedd-rendbe-az-anyagcseredet.htmlA méregtelenítés annyira felkapott lett az elmúlt években, és olyannyira pozitív asszociációkkal kötik össze az emberek, ami már-már ijesztő. Sok tévhit él ezzel kapcsolatban, és sok szélsőséges formája terjedt el az úgynevezett méregtelenítésnek, ami többet árt, mint használ. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.