Az 59 éves modell, Louise Kenny 1977-ben lépett először a kifutóra, ekkor még csak 18 éves volt, de még ma is dolgozik. Most elárulta, hogy mi a gyönyörű bőrnek a titka, és egyéb szépségápolási trükköket is megosztott rajongóival. 

Már majdnem 60 éves Louise Kenny, aki 1977-ben, 18 éves korában kezdett modellkedni, és még mindig felperzseli a kifutókat. A Daily Mailnek most elárulta, hogy mi a tökéletes szépségének titka, amivel még ma is meghódítja a legnagyobb márkákat. 

Az 59 éves modellt még mindig keresik a világmárkákForrás: Mikey Whyte Photography

Azt mondja, hogy arcbőrének szépsége valószínűleg a jógának köszönhető. Úgy gondolja, hogy azok a pózok, amelyeknél fejjel lefelé kell lennie, kifejezetten jót tesznek a ráncoknak, hiszen serkentik az arc vérkeringését. Huszonöt éve jógázik, de azt mondja, nem a szépség miatt kezdte, hanem azért, mert jó hatással van az egészségére. Esténként pedig kétszer is letisztítja arcát, így biztosan nem marad rajta semmilyen szennyeződés.

Egészsége miatt is jógázikForrás: Mikey Whyte Photography

Azt is elárulta, hogy szép ősz haját nem mindennapi módon ápolja: a sampont és a kondicionálót azelőtt teszi a hajára, mielőtt a tus alá lépne, így ugyanis jobban felszívódnak a jótékony anyagok. De olívaolajból és kókuszolajból is készít pakolást, amit órákig hagy a haján.