John Savoia túlsúllyal küzdött, utálta testét, most plus size modell lett

Forrás: NORTHFOTO/© John Savoia / SWNS.com/John Savoia / Swns.Com -
modell modellkedés egészség túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utálta testét a túlsúlya miatt John Savoia egészen addig, amíg el nem törte a lábát. Ezután nemcsak a külvilágot fotózta, hanem megfordította a lencsét, és önmagáról is készített néhány fotót. A képeknek köszönhetően megtanulta szeretni magát. 

Gyermekkorában egy csomó volt John Savoia nyakán, rengeteget csúfolták társai. A pólói nyakát egészen addig nyújtotta, amíg el nem takarták a bőrhibát. De nemcsak emiatt utálta testét, hanem túlsúlya miatt is.

Ma már elfogadja magát John Savoia Forrás: NORTHFOTO/© John Savoia / SWNS.com/John Savoia / Swns.Com

Felnőttkorára már 113 kilót nyomott és XL-es méretű ruhákat hordott. Utálta önmagát, úgy érezte magányos és szeretet nélküli az élete. 2006-ban azonban ágynak esett, mert eltörte a lábát. A gyógyulás szakaszában különböző fotótémákkal kísérletezett, például portrékkal is.

Plus size modellként lett önbizalma Forrás: NORTHFOTO/© John Savoia / SWNS.com/John Savoia / Swns.Com

Egyszercsak maga felé fordította a lencsét, és az időzítő segítségével saját alanya lett. Ezeknek a plus size képeknek köszönhetően fogadta el saját testét.

Diéta és disznótoros? Lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20180502-dieta-es-disznotoros-lehetseges.htmlNem a zsír az egyetlen tápanyag, amit ősellenségnek kiáltottak ki. Ilyen volt például a szénhidrát is, amiről viszont ma már tudjuk, hogy nélküle komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki. A zsírról is bebizonyosodott, miután sokáig a hízás felelősének gondolták, hogy nagyon is fontos az egészségünk szempontjából, sőt, még a diétában is segítségünkre lehet. Ez Zsír!OrigoBalázs Andit nem érdeklik a pluszkilóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180506-balazs-andit-nem-erdeklik-a-pluszkiloi-a-nagy-duett.htmlBalázs Andi csak úgy sugárzik: mint mondja, soha nem okoztak számára gondot a pluszkilói, teljes harmóniában van önmagával. Ez Zsír!OrigoCserpes Laura lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180506-cserpes-laura-lefogyott-foto.htmlCserpes Laura az utóbbi időben nagyon sokat fogyott és csinos alakját most egy miniszoknyában is megmutatta követőinek. Ez Zsír!OrigoRecept hétvégére: töltött cukkini tejfölös káposztávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180504-recept-hetvegere-toltott-cukkini-tejfolos-kaposztaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoEdzője nem kímélte annak idején Keresztes Ildikót: kövér állatnak neveztehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180505-edzoje-nem-kimelte-annak-idejen-keresztes-ildikot-kover-allatnak-nevezte.htmlA ritmikus gimnasztika megkövetelte a tökéletes alakot, így Keresztes Ildikót nem is kímélte az edzője annak idején: kövér állatnak nevezte. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - OrigoTóth Vera anyukája is nagyon lefogyott: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180505-toth-vera-anyukaja-is-nagyon-legyott-elotteutana-foto.htmlTóth Vera a saját fogyása után most azt is megmutatta, hogy az anyukája milyen vékony lett.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.