Így néz ki a multimilliomosok luxusbunkere: videó

világvége hotel luxus bunker apokalipszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te már tudod, hova menekülnél akkor, ha közelegne az apokalipszis? A multimilliomosok már tudják: őket földalatti luxusbunkerek várják.

Nem csodálkozunk: a multimilliomosok az apokalipszist is luxusban szeretnék átvészelni. A Vivos nevű cég azzal foglalkozik, hogy egykori katonai bunkereket alakít át olyan búvóhellyé, amelyek amellett, hogy teljes biztonságot nyújtanak lakóiknak, minden földi jóval felszereltek.

A cég egyik központja Dél-Dakotában található, itt egy 5000 férőhelyes épületegyüttes áll az érdeklődők rendelkezésére. Eredetileg katonai bunker volt a földalatti hely, később pedig lőszerraktárnak használták. Gyakorlatilag egy kisvárosként funkcionál, a lakásokat a tulajdonosok ízlésének megfelelően rendezik be, a tervek szerint lesz ott színház, iskola, medence és konditerem is. Egy-egy ilyen otthon forintra átszámolva 6 és 50 millióba kerül.

A másik központ Németországban található, ami szintén egy lőporraktárból lett kialakítva. Itt még nagyobb luxus vár az érdeklődőkre, baj esetén 34 privát lakosztály áll a rendelkezésükre. Ezeket villamos köti össze és található itt színház, játékterem és persze sok-sok étterem és vendéglátóhely - írja a Mirror.

Álomotthonok - Megmutatjuk Észak-Olaszország egyik legdrágább házáthttp://www.life.hu/otthon/20180520-alomotthonok-megmutatjuk-az-egyik-legdragabb-eszak-olaszorszagi-hazat-comoi-to.htmlA Comói-tó – melyről korábban már írtunk - partvonala a gazdagok kedvelt pihenőhelye. Az itt található ingatlanok, melyek közvetlenül Európa legmélyebb tavára nyújtanak lélegzetelállító kilátást, döbbenetesen magas árért cserébe vehetők birtokba. Most ezek közül is, vélhetően az egyik legdrágábbat mutatjuk meg. OtthonOrigoÍgy dobd fel az erkélyedet! – Szuper ötletek a balkon hangulatának kialakításárahttp://www.life.hu/otthon/20180519-igy-dobd-fel-az-erkelyt-szuper-otletek.htmlVirágládák muskátlikkal, egy kisasztal, esetleg nem is egy, hanem egyből két szék és pár növény. Valóban csak ennyiből állhat egy erkély? Számolj le az unalommal! Az erkélyek, a lakások teraszai. Vannak nagyobbak és egészen aprók is, ám mi mindre hoztunk remek ötleteket, melyekkel felpezsdítheted és kihasználhatóbbá teheted őket. OtthonOrigoNe csak alvásra használd! – Spórolj magadnak helyet a kis hálószobádbanhttp://www.life.hu/otthon/20180515-ne-csak-alvasra-hasznald-sporolj-helyet-a-kis-haloszobadban.htmlEgy lakásban vagy házban, gyakran a hálószoba kerül a legkisebb helyiségbe. Úgy gondolhatod, hogy itt töltöd napod legkevesebb aktív részét, amely részben igaz is. Nem szabad azonban megfeledkezned arról, hogy egy szűk térben nem lesz pihentető az alvás, se kellemes az ébredés, a készülődésről már nem is beszélve. Korábban írtunk már arról, hogy mik azok, amiket azonnal ki kell dobnod a hálódból, most pedig mutatunk pár trükköt, melyekkel a kis alapterületet nagyobbnak érezheted. OtthonOrigoÍgy alakíts ki veteményeskertet 1 négyzetméteren!http://www.life.hu/otthon/20180515-igy-alakits-ki-vetemenyeskertet-konyhakertet-1-negyzetmeteren.htmlNincs is üdítőbb, mint a saját magad termesztette zöldséget enni, abból készíteni valami finomságot. Ehhez azonban nem kell az egész kertedet beáldoznod, elegendő lehet akár egy 1x1 méteres terület is. Segítünk, hogy a lehető legszuperebb konyhakert birtokosa lehess. OtthonOrigoLakásfelújítás költséghatékonyan: Csempefestés lépésről lépésrehttp://www.life.hu/otthon/20180514-lakasfelujitas-keves-penzbol-csempefestes-lepesrol-lepesre.htmlA fürdőszobában, konyhában nagyon domináns a falburkolat, vagyis a csempe milyensége. Lehetséges, hogy egy új lakásba költöztél, ahol a csempék nem felelnek meg a te ízlésednek, vagy épp a régit untad meg. Nem kell azonban egyből leverni és újat feltenni, akár le is festheted a régit. Így a csempecserére szánt összeg töredékéből fel tudod újítani otthonod. OtthonOrigoSzörnyű pusztítást végzett a vihar Demjén Ferenc dióspusztai birtokánhttp://www.life.hu/otthon/20180522-szornyu-pusztitast-vegzett-a-vihar-demjen-ferenc-birtokan.htmlÓriási károkat okozott a vihar Demjén Rózsi dióspusztai birtokán: fákat csavart ki. A legenda és felesége is otthon tartózkodtak eközben...OtthonFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.