Első születésnapját ünnepelte Hanka, Serbán Attila színművész és Munkácsy Kata kislánya. Ebből az alkalomból a nyilvánosságnak is megmutatták a csöppséget. 

Családi összejövetellel ünnepelte kislányuk, Hanka születésnapján Serbán Attila színművész és Munkácsy Kata, a Barátok közt egykori szereplője. A Best Magazinnak meséltek mindennapjaikról.

Azt mondják, hogy eleinte nem ment minden simán, hiszen Kata császármetszéssel szült, a sebe miatt pedig nehezen mozgott. Az újdonsült apukának így keményebben kellett helytállnia. 

Serbán Attiláéknál teljes a harmóniaForrás: Facebook/Best Magazin

Kata pedig már vissza is ment dolgozni. "Fogorvosi asszisztens vagyok, most egyelőre két napot vállaltam egy héten. Elsősorban a felnőtt társaság hiányzott, és különös módon energiával telve érek haza, nem fáradtan. Úgy tervezzük, hogy Hanka szeptembertől bölcsődés lesz, akkor már teljes munkaidőben tudok majd dolgozni. Jól érezzük magunkat hármasban, kerek az életünk, de idővel boldogok lennénk még egy babával" - mondta Munkácsy Kata, akinek tervét, hogy visszamenjen dolgozni, férje is támogatta.