A Swimsuits For All fürdőruhamárka számára a pozitív testkép az első számú inspiráció. Korábbi kollekcióikat is úgy alkották meg, hogy mindenféle testalkatú és súlyú hölgyre gondoltak. Legújabb kampányuk még nagyobb figyelmet kapott. 

Az amerikai fürdőruhamárka ebben a szezonban többféle életkorú, karakterű, testalkatú nőt kért fel, hogy egy kampány keretein belül biztassák hölgytársaikat: bármilyen adottságokkal is rendelkezünk, a bikiniről nem kell lemondani. Ha jó kisugárzással, önbizalommal és pozitív testképpel viseled a bikinit, nem számít a súlyod vagy éppen az életkorod.

Új testpozitív kampány hódítForrás: Swimsuits For All

A kampányhoz öt teljesen különböző nőt kértek fel. A legnagyobb húzónév talán Ashley Graham, a híres plus size modell, aki rengeteget tett már azért, hogy a nők elfogadják és szeressék önmagukat. Rengeteg kampányban szerepelt, sok területen törte meg a vékony modellek egyeduralmát, legyen szó egy híres bikinis magazinról, vagy egy történelmi kifutós szereplésről. Szintén nagy név a csapatban Brook Shields színésznő, akit A kék lagúnában ismert és szeretett meg az egész világ. Tökéletes alakja volt tinédzserként, de azt is szívesen felvállalja, hogy 53 éves korára mennyit változott a teste. Pat Gallant Charette a legidősebb a csapatban, 67 éves. A profi úszó még ma is óriási teljesítményeket tesz le az asztalra: tavaly ő lett a legidősebb, aki átúszta a La Manche csatornát. Egészen pontosan 18 órát úszott, hogy teljesítse a távot. A felkérést az influenszer, Katie Duke is elfogadta. A nővérként dolgozó lány az Instagramon a pozitív testkép szószólója, közel százezren követik. Végül Angela Simmons reailty sztár is csatlakozott a kampányhoz, ő a híres Joseph Simmons (RUN-D.M.C) lánya.

Nézd meg a fürdőruhakampány fotókat galériánkban!

Brook ShieldsForrás: Swimsuits For All
7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtől

Ashley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től.