Michelisz Norbi megmutatta második kislányát: cuki fotó

baba kislány család Michelisz Norbert cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején látta meg a napvilágot Michelisz Norbi második kislánya, Emma. Az autóversenyző most fotót is mutatott az immár négytagú családjáról.

Immár négy tagúvá bővült Michelisz Norbi családja: az autóversenyző felesége, Johanna tavaly márciusban adott életet első közös gyermeküknek, Mirának, idén májusban pedig már a második kislányuk születésének örülhettek. A kis Emmát most végre a nagyvilágnak is megmutatták.

Bevallom, az éjszakáink nem igazán nyugodtak mostanában, mert Mirának jönnek a fogai. Ő emiatt nyűgös, Emma pedig egyébként is rossz alvó, így ha az egyik abbahagyja a sírást, rendszerint elkezdi a másik... Nagy türelmet igényel tehát a két gyerek, de bármilyen álmos vagy fáradt vagyok, amikor átmegyek hozzájuk, és rám mosolyognak, elfeledek minden problémát. Ez a legszebb része az életemnek!" – mesélte Michelisz a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.