Imádják a fotósok Nyadak Duckie modellt: úgy néz ki, akár a Barbie baba

modell Nyadak Duckie Thot Barbie baba Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsésnek mondhatja magát Nyadak Duckie, akinek vonásai pont olyanok, mint a Barbie babának.

A 22 éves Nyadak Duckie Melbourne-ben látta meg a napvilágot szudáni menekült szülők gyermekeként. Tökéletes vonásai miatt hamar egyértelművé vált, hogy a modellszakmában a helye: gyakorlatilag pont úgy néz ki, akár egy élő Barbie baba. A fotósok is hamar felfigyeltek szépségére, a lány pedig karrierje miatt el is költözött az Amerikai Egyesült Államokba.

Nyadak nagyon büszke arra, hogy fekete bőrű lányként sikerült bekerülnie a világ legismertebb modelljei közé és ma már a legmenőbb márkáknak dolgozik. Mutatunk néhányat a szépség fotói közül!

Ducks after dark.

Duckie (@duckieofficial) által megosztott bejegyzés,

Duckie (@duckieofficial) által megosztott bejegyzés,

Duckie (@duckieofficial) által megosztott bejegyzés,

@fentybeauty by @badgalriri in 490 #PROFILTR foundation

Duckie (@duckieofficial) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: szoknyába bújt férfiak lopták el a show-t a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180622-heti-trendjelentes-szerepel-benne-zendaya-tommy-dorfman-jasmine-sanders-keiynan-lonsdale.htmlA hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye az MTV Movie & TV díjátadó volt, ahol nem a legnagyobb nevek tűntek ki öltözködésükkel. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoFoltok jelentek meg Tóth Andi Arcán a sok napozástólhttp://www.life.hu/trend/20180623-foltok-jelentek-meg-toth-andi-arcan-a-sok-napozastol-naptej-nelkul.html"Szörnyen nézek ki" - írta legfrissebb Instagram-fotójához Tóth Andi. TrendOrigoÍme, az idei év kalapdivatja az Royal Ascotonhttp://www.life.hu/trend/20180622-az-idei-ev-kalapdivatja-az-royal-ascoton.htmlA Royal Ascot Anglia egyik legnagyobb eseménye, talán a legrégebbre visszanyúló hagyományokkal is rendelkezik. De nemcsak a csodás lovak miatt vonul fel az angol nemesség színe-java évről évre, hanem azért is, hogy megmutassák a legújabb kalaptrendeket. Trend--Nem érdemes a tökéletes testképet hajszolnod; fogadd el magad, ahogy a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20180619-nem-erdemes-a-tokeletes-testkepet-hajszolnod-fogadd-el-magad.htmlNem foglak áltatni, igen kicsi az esélye annak, hogy tökéletes a tested, ahogy annak is, hogy ezt valaha is el fogod érni. Ennek pedig két egyszerű oka van: irreális elvárásokat támasztasz magaddal szemben, és olyan dolgoktól teszed függővé magadat, melyek hamisak. Trend--Katalin hercegné csipkebogyó olajjal ápolja arcáthttp://www.life.hu/trend/20180622-katalin-hercegne-csipkebogyo-olajjal-apolja-arcat.htmlSokan csodálják Katalin hercegnét szépségéért és hibátlan bőréért, most pedig kiderült, mi az, amit soha nem hagyna ki, ha arcápolásról van szó. Trend--Lila koktélruhába bújt Gáspár Bea: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180619-lila-koktelruhaba-bujt-gaspar-bea-foto.htmlGáspár Bea egy lila koktélruhában mutatta meg, az utóbbi hónapokban mennyit fogyott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.