Ezekkel a színekkel vedd körbe magad otthon, hogy megteremtsd a harmóniát

személyiség otthon falszín szín lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos, hogy otthonod téged tükrözzön, de ami még ennél is lényegesebb, hogy a színei igazodjanak személyiségedhez. Így érheted el a tökéletes harmóniát. Összegyűjtöttünk pár példát arra, hogy bizonyos típusú emberekhez milyen főszínek illenek leginkább.

Visszafogottabb, lágyabb ritmusban élsz, a bájos romantikát képviseled? Akkor válassz pasztell árnyalatot!

Az ilyen színekkel gazdagított lakás szépen simul bele az életedbe. Nem zavaró, de nem is unalmas. Párosítsd őket bátran, így lehet akár megszeppenten lüktető, vagy épp kísérletező hatású az otthonod.

Forrás: Press Loft

Imádsz utazni, és szereted felfedezni a természet rejtett szépségeit? Nos, vedd magad körbe a föld színeivel!

A rózsaszínes, lilás színek kivételével lényegében bármelyiket használhatod, de sose erőteljes árnyalatot. A barna, a zöld, a kék, a sárga és a piros a maguk természetességében remekül mutatnak kicsi és nagy térben egyaránt.

Forrás: Press Loft

Szabad szellem vagy, akinek a szabályok csak egyfajta ajánlott útmutatóként szolgálnak? Akkor használj valamilyen vad, akár rikító színt az otthonodban!

A szoba egyik falán vállalj be akár egy neon árnyalatot, de ezt megjelenítheted valamilyen bútor színében is. Hozzád remekül illik az érdekes színek párosítása is: narancssárga-pink, lila-mustársárga, lila-piros.

Forrás: Press Loft

Bohém személyiség vagy, aki kedveli a művészetet, a filmek helyett gyakran a könyveket választja? Használj erőteljes alapszínt, és bolondítsd meg formákkal, mintákkal!

Neked otthon is szükséged van az impulzusokra, az entellektüel-energiára, így használj erős narancsot, sárgát, zöldet, és a kiegészítőkkel adj ritmust egy-egy helyiségnek.

Forrás: Press Loft

Nem szeretsz kitűnni a tömegből, de imádod halmozni az élvezeteket? Keverd a mély és világos színeket!

A mély, nem egyenlő a sötéttel, így nem kell attól tartanod, hogy lakásod túl kontrasztossá, depresszívé válik. A legjobb, ha keretbe helyezed a szobát: a fal és a szőnyeg színe is legyen mélyzöld, mélykék vagy épp mélylila, a bútorok pedig tündököljenek valamilyen világosabb tónusban.

Forrás: Press Loft

Pezsgő személyiség vagy, aki mindig ezer fokon ég? Az otthonod színei legyenek rád pihentető hatással!

Alapszínnek számodra a fehér vagy a szürke és ezek árnyalatai a legmegfelelőbbek, hiszen így egyfajta statikus környezetet hozhatsz létre, ahol meg tudsz nyugodni, ki tudsz kapcsolódni felesleges impulzusok nélkül. Ezt variáld kék és zöld színű kiegészítőkkel: otthonod legyen a nyugalom szigete.

Forrás: Press Loft

Jóérzésű sznob vagy, aki nyitott a világra, de mindig megköveteli az áhított színvonalat? Variáld a nemesfém színeket az örök eleganciával!

A fém színek mindig a gazdagságot, a kifinomultságok tükrözik, de nem szabad túlzásba esni, hiszen azzal megkockáztatod a giccshatást. Az arany mellé válassz például pirosat, feketét, barnát, az ezüsthöz kéket, fehéret vagy szürkét.

Forrás: Press Loft
Ezeket a hibákat NE kövesd el az otthonodban! - Lejárt lakberendezési trendekhttp://www.life.hu/otthon/20180628-ne-kovesd-el-ezeket-a-hibakat-az-otthonodban-lejart-lakberendezesi-trendek.htmlAzzal, ha visszanyúlsz a múltba, és pár elemet a modernkori környezetbe átültetsz, szuper összhatást érhetsz el. Ám, ha túlzásba esel, az bizony visszaüthet. Van pár elem, ami a megfelelő designba beépíthető, de vannak, melyeket egy életre el kellene felejteni a lakberendezésben. OtthonOrigoHello Kittynek áll a világ - Lakberendezés a masnis cica jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20180618-hello-kittynek-all-a-vilag-lakberendezes.htmlHello Kitty, már messze túlnőtt az eredetileg szánt célközönségén. Felnőtt hölgyek is előszeretettel viselik táskáikon, ruháikon, cipőiken, sőt, számos használati- és dísztárgy is fellelhető belőle. Ez a gyermekien édes motívum egyfajta visszatekintés a „cuki" korszakra, megidézi a boldog és gondtalan éveket. Egy igazi Hello Kitty-rajongónak a lakásából sem hiányozhat ez a kedves figura. Mutatjuk, miként tudod belecsempészni otthonod világába! OtthonOrigo2018 legütősebb lakberendezési trendje - Töltsd meg cementtel az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20180416-2018-legutosebb-lakberendezesi-trendje-cement-hasznalata-a-lakasban.htmlA cement csodálatos kerti felhasználásával egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk. Most azt fogjuk megmutatni, hogy miként tud érvényesülni ez a nagyszerű anyag a lakáson belül. Nem kell tőle megijedni, hiszen a cementről és betonról elsőre mindenkinek az ipari stílus ugrik be, de lényegében bármilyen design szerves részét képezheti. OtthonOrigoLakberendezési irányzatok, melyek 2018-ban már nem lesznek menőkhttp://www.life.hu/otthon/20180219-lakberendezesi-iranyzatok-trendek-melyek-2018-ban-mar-nem-lesznek-menok.htmlKorábban már megmutattuk, mik lesznek a 2018-as év lakberendezési trendjei, most pedig elhoztuk azokat a tavalyi topokat, melyek bizony rohamosan veszítenek népszerűségükből. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezektől azonnal meg kell szabadulnod, szóval ne kezd el szétbontani például a konyhádat. Csupán egy útmutató, ha most szeretnél valami újat venni, netán felújításra adnád a fejed, és fontos számodra a trendiség. OtthonOrigo5 szín a lakberendezésben, mely boldogsággal tölti meg otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20170808-5-szin-a-lakberendezesben-boldogsaggal-tolti-meg-otthonod-lakasod.htmlMár tudjuk, hogy a színek befolyásolhatják a hangulatot, és tükrözik a személyiséget, de amikor a lakberendezésről van szó, Te tudod, hogy melyek az öröm és a boldogság színei? Otthon--Rózsaminta a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170727-rozsaminta-a-lakberendezesben-vintage.htmlA rózsaminta lehet romantikus, elegáns, femme fatale, csajos...számtalan formában és színben használhatod otthonod díszítésére. Keverheted más stílusokkal, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy ezt miként teszed! Segítünk, hogy az arányokat meg tudd tartani.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.