50 évesen apa lesz Ambrus Attila. A Viszkis felesége, Réka lombikprogram segítségével esett teherbe.

Nagy hírt közölt a Viszkis: 50 évesen régi vágya teljesül, édesapa lesz. 18 évvel fiatalabb feleségével, Rékával már régóta szerettek volna egy kisbabát, de kiderült, természetes úton erre nem sok esélyük van. Így végül belevágtak a lombikprogramba.

Nekünk az volt a legfontosabb, hogy gyerekünk lehessen, az, hogy ezért mekkora árat kell fizetnünk, nem volt kérdés. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy nem mer beszélni az egészségügyi gondjairól, pedig nekem megmondta a háziorvosom is, hogy sajnos mostanában generációs probléma a meddőség. Próbálkoztam alternatív gyógymódokkal, elmentem gyógyfürdőbe, de sajnos a fizikai problémámra az nem jelentett megoldást" – nyilatkozta a BEST magazinnak Réka.

Bár kevés volt rá az esély, a pár szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már az első beültetés sikeres volt. Kislányt szeretnének leginkább, de egyelőre nem tudják a baba nemét.

Ötvenéves vagyok, nem leszek fiatal apuka. De amíg balhéim voltak, tudatosan nem vállaltam gyereket. Másrészről pedig meg kellett találni hozzá a megfelelő társat is" – árulta el a Viszkis.