Itt az új trükk, gyorsabban szárad a körömlakk

Forrás: Life.hu -
száradás manikűr víz körömlakk Hideg víz köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg nő lakkozza a körmét, ám a legtöbbjüknek gondot okoz kivárni, amíg megszárad a lakk. Egy kis hideg víz segítségével azonban felgyorsíthatjuk a folyamatot. 

Szokták mondani, hogy egy nő addig védtelen, amíg meg nem szárad a körömlakkja. Sokan próbálják felgyorsítani a folyamatot például fújással vagy legyezéssel. Hiszen minden nő ismeri az érzést, amikor a gondosan lakkozott körmökhöz idő előtt hozzányúl, ennek pedig nyoma marad.

A Bors most megosztott egy trükköt, mellyel ez elkerülhető. Azt írják, hogy a lakkozás előtt tegyünk egy tálba hideg vizet, majd a lakkozást követően tegyük bele a kezünket pár percre. Így felgyorsul a száradási folyamat.

A hideg víz segíthet, hogy gyorsabban száradjon a körömlakk Forrás: Life.hu

Kiderült, miért nem visel nadrágot Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180801-kiderult-miert-nem-visel-nadragot-sarolta-hercegno.htmlAzt sejteni lehet, hogy a királyi család tagjainak nagyon szigorú protokoll szerint kell élniük az életüket. Sarolta hercegnőt például még nem lehetett nadrágban látni. A szakértők most azt is elmondták, mi ennek az oka. Trend--Radics Gigi smink nélkül 10 évvel fiatalabbnak tűnik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180801-radics-gigi-smink-nelkul-10-evvel-fiatalabbnak-tunik.htmlSmink nélkül mutatta meg arcát Radics Gigi: szinte 10 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a többi fotóján. Trend10 rossz szokás, ami ront a megjelenésedenhttp://www.life.hu/trend/20180723-rossz-szokasok-amik-rontanak-egy-no-megjelenesen.htmlA szerencsés genetika sokat segít abban, hogy megőrizd a fiatalságod, de a nem megfelelő napi rutinnal sokat ronthatsz a kinézeteden. Eddig talán fel sem tűntek berögződött, rossz szokásaid, amelyek hosszú távon ártalmasak lehetnek. Szabadulj meg tőlük, amilyen gyorsan csak tudsz! TrendShoppingveszély! Hogyan kerülheted el, hogy felesleges holmikat vásárolj?http://www.life.hu/trend/20180711-hogyan-kerulheted-el-hogy-felesleges-holmikat-vasarolj.htmlNem is olyan egyszerű dolog az, hogy ne vásárolj mindenféle szükségtelen dolgokat összevissza. Számtalan tényező befolyásolhat: egy vonzó kirakat, rossz időjárás, feldobott hangulat és még millió más dolog, ami felesleges pénzkiadásba verhet. Olvasd el tippjeinket, hogy mit tehetsz az átgondolatlan vásárlás ellen, és dönts saját felelősségedre. TrendKatie Holmes divatbakija: melleit nem lehetett nem néznihttp://www.life.hu/trend/20180731-katie-homes-divatbakija-melleit-nem-lehetett-nem-nezni.htmlNem tudni, miért választotta a stylist azt a ruhát Katie Holmes-nak, amit a Párizsi Divathéten viselt. Mellei furcsán buggyantak ki a ruhából, odavonzotta a tekinteteket. TrendOrigoMit árul el rólunk a ruhánk? Az öltözködés pszichológiája - interjúhttp://www.life.hu/trend/20180711-az-oltozkodes-pszichologiaja.htmlNem csak az alkalomnak és a hangulatunknak megfelelően öltözködünk. Faragó Melinda pszichológus szerint öltözetünk a személyiségünk egyik kifejezőeszköze. Ahogy megjelenünk, rengeteg információt közvetítünk magunkról a külvilág felé. Mutasd hát a ruhád, és megmondjuk, ki vagy! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.