Homokos tengerpart a kert végében: nem csak álom

Forrás: Zydeco Construction, LLC -
pálmafa homok tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai cég hiánypótló szolgáltatással állt elő: nem egy szimpla medencét készítenek a megrendelőik számára, hanem egy komplett homokos tengerpartot. Elég jól hangzik, igaz? 

A Zydeco Construction nevű cég a homokos, kristálytiszta, türkiz vizű házi strandra specializálódott. Az álom strand méretét a kert nagysága és az anyagi források befolyásolják. Ezt maga a tulajdonos, a 33 éves Eric White nyilatkozta. "Mindig is szerettem nagyot álmodni, és mindig is szerettem volna olyan egyedi termékkel előállni, amit senki más nem vállal be" - mondta a fiatal vállalkozó, aki szabadtéri konyhát, szaletlit, napernyőket, röplabdapályát és speciális trambulinpályát is kínál a strand mellé.

Homokos, kristálytiszta, türkiz vizű házi strand Forrás: Zydeco Construction, LLC

Eric White nem csak ebben egyedülálló. Olyan vízelvezetési technikákkal is dolgozik, amely lehetővé teszi az építkezést korábban vízzel elárasztott területeken. A vállalkozót mindig is vonzották az építkezések, illetve az alkotás lehetősége. Tizenöt évesen nyolc hónapra hajléktalan lett, a kilencedik évfolyamon végleg otthagyta az iskolát. Egy helyi építőipari cégnél kezdett el dolgozni, majd egy autókereskedésben, amit kevésbé szeretett. Ezután egy másik építőipari céghez ment, ahol a vezető felkarolta és tanította, így hat hónappal később már egy csapatot irányított.

Homokos tengerpart a kert végében Forrás: Zydeco Construction, LLC

Pár évvel később elindította saját cégét, a Cool Poolst, amivel hamar befutott. Tavaly már több mint egymillió dollár bevétele volt, aztán megalapította a Zydeco Constructiont, hogy a kreatív víziók is valósággá válhassanak - fogalmaz Eric. A homokos tengerpart ihlette strandhoz a fiatal vállalkozó egy speciális szivattyút tervezett, ezzel sikerül megőrizni a víz tisztaságát. És hogy mennyibe kerül mindez? Nagyjából 5 milliótól kezdődik, de mivel minden medence személyre szabott, az árak igencsak változóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.