Egy amerikai cég hiánypótló szolgáltatással állt elő: nem egy szimpla medencét készítenek a megrendelőik számára, hanem egy komplett homokos tengerpartot. Elég jól hangzik, igaz? 

A Zydeco Construction nevű cég a homokos, kristálytiszta, türkiz vizű házi strandra specializálódott. Az álom strand méretét a kert nagysága és az anyagi források befolyásolják. Ezt maga a tulajdonos, a 33 éves Eric White nyilatkozta. "Mindig is szerettem nagyot álmodni, és mindig is szerettem volna olyan egyedi termékkel előállni, amit senki más nem vállal be" - mondta a fiatal vállalkozó, aki szabadtéri konyhát, szaletlit, napernyőket, röplabdapályát és speciális trambulinpályát is kínál a strand mellé. 

Homokos, kristálytiszta, türkiz vizű házi strandForrás: Zydeco Construction, LLC

Eric White nem csak ebben egyedülálló. Olyan vízelvezetési technikákkal is dolgozik, amely lehetővé teszi az építkezést korábban vízzel elárasztott területeken. A vállalkozót mindig is vonzották az építkezések, illetve az alkotás lehetősége. Tizenöt évesen nyolc hónapra hajléktalan lett, a kilencedik évfolyamon végleg otthagyta az iskolát. Egy helyi építőipari cégnél kezdett el dolgozni, majd egy autókereskedésben, amit kevésbé szeretett. Ezután egy másik építőipari céghez ment, ahol a vezető felkarolta és tanította, így hat hónappal később már egy csapatot irányított.

Homokos tengerpart a kert végébenForrás: Zydeco Construction, LLC

Pár évvel később elindította saját cégét, a Cool Poolst, amivel hamar befutott. Tavaly már több mint egymillió dollár bevétele volt, aztán megalapította a Zydeco Constructiont, hogy a kreatív víziók is valósággá válhassanak - fogalmaz Eric. A homokos tengerpart ihlette strandhoz a fiatal vállalkozó egy speciális szivattyút tervezett, ezzel sikerül megőrizni a víz tisztaságát. És hogy mennyibe kerül mindez? Nagyjából 5 milliótól kezdődik, de mivel minden medence személyre szabott, az árak igencsak változóak.