A legkülönfélébb okok vezethetnek ahhoz a döntéshez egy párnál, hogy nem folytatják tovább a közös életüket: van, akinek ehhez egy banán is elég, másoknak viszont sokkal súlyosabb törést kell elszenvedniük. Íme, néhány vallomás elváltaktól az indokokról

Leszbikus volt
A szexuális beállítottsága volt az ok. Gyanítottam, hogy leszbikus lehet, de ő nagyon küzdött ellene. Végül úgy döntöttem, hogy el kell engednem, különben örökre boldogtalan lesz. Szabaddá vált, és már három éve boldog házasságban él, én még mindig szingli vagyok. 

 

Erőszakossá vált a kapcsolatunk

Amikor az állandó vitáink és harcaink már nem csak szóban folytak, hanem átcsaptak tettlegességbe, hogy valamin változtatni kell. Támadtuk egymást szavainkkal és az ökleinkkel is...

 

Nem éreztem, hogy vonzódik hozzám  

Állandóan vitatkoztunk a szex miatt, úgy éreztem, hogy nem is vonzódik hozzám. Kiderült, hogy jól gondoltam. 

Íme, az okok: ezért válnak a párokForrás: Thinkstock

Szabotálta a gyermekem születését

Az egy dolog, hogy nem akart bevinni a kórházba, amikor megindult a szülés, de még a kocsimat is elzárta, hogy ne tudjam használni. Kénytelen voltam a családomtól segítséget kérni, a baba pedig szülés után inkubátorba került.

Leordított egy banán miatt
"Egy élelmiszerboltban voltunk, és én betettem a kosárba banánt, mire elkezdett ordítozni velem, hogy miért veszek banánt" - vallotta az elkeseredett férj, aki nem tudta elviselni, hogy a felesége néhány banán miatt nyilvánosan megalázta őt. "Amikor hazaértünk megmondtam neki, hogy végeztem" - tette hozzá a férfi.