18 évesek lettek azok az amerikai ikerlányok, akik gyerekkorukban elképesztő kálvárián mentek keresztül: édesanyjuk egyszerre két örökbe fogadó párnak is eladta őket.

Az egész világot megdöbbentette az az örökbefogadási botrány, ami 18 évvel ezelőtt történt. Egy Missouri-beli édesanya négyhónapos ikergyermekeit pénzért eladta egy amerikai párnak. Pár nap múlva azonban megjelent a családnál azzal az indokkal, hogy szeretne még utoljára elbúcsúzni a gyerekektől. A kicsiket magával vitte és soha nem tért vissza.

Ezután az anya a gyerekeket egy walesi párnak is eladta. A turpisság hamar kiderült és persze mindkét család igényt tartott az ikrekre. Hónapokig tartó huzavona és botrány kerekedett az ügyből, míg a gyerekeket végül egy harmadik család kapta meg.

Kiara és Keyara 18 éveForrás: Getty Images/Paul Lewis/Newsmakers

A Mirror  most utánajárt, mi történt az azóta eltelt 18 év alatt a kislányokkal. Kiara és Keyara kiegyensúlyozott, boldog életet élnek, épp most készülnek egyetemre.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk. Gyönyörű felnőtt nők váltak belőlük, tele vannak álmokkal, ambícióval. Feltétlen szeretettel szeretjük őket. Isten áldja őket, mi mindörökké hálásak leszünk azért, hogy a gyerekeink lehetnek" – mesélte az örökbefogadó édesapa.