A milánói divathéten is tündököltek a kifutón a plus size modellek, ám be kell ismernünk, hogy plus size és plus size között is van különbség, nézzük csak meg Tess Hollidayt és Ashley Grahamet. 

Két plus size modell tartja lázban a divatszakmát az utóbbi időben, Tess Holliday és Ashley Graham. A Daily Mail most cikkében arra világít rá, hogy plus size és plus size között óriási különbség lehet. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you Domenico & Stefano for having me again in your beautiful show!!!! #dgfamily

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A milánói divathéten is tündököltek a teltebb alakú modellek a kifutókon, ám a cikk írója szerint nem mindig közvetítenek jó üzenetet ezek a lányok. Azt állítja, hogy Ashley Graham egy normál testalaktú, telt és gyönyörű nő, aki dolgozik alakján, sportol és vigyáz magára, képes olyan üzenetet átadni rajongóinak, ami pozitívan hat rájuk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holding in a fart, but make it fashunnnn ✨ Outfit @prettylittlething Shot by @nickhollidayco

T E S S (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Ám Tess Hollidayt kifejezetten károsnak tartja. "Az extrém túlsúly ugyanolyan káros, mint a soványság" - írta a cikk szerzője. Ő a maga 160 centijével és 135 kilójával már kifejezetten rossz irányba befolyásolja a fiatal lányokat. Szerinte a plus size modell egyedül a 2-es típusú cukorbetegségre és a 40 éves korában elvégzendő csípőműtétre számíthat. Hasonlóan vélekedett erről Piers Morgan tévés is, aki nyílt levelet írt neki