Dakota Johnson várandósságáról pletykálnak: a színésznő képviselője tagadja a híresztelést

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com -
buli Chris Martin Dakota Johnson gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata-trilógia színésznője várandós Chris Martintól. A sztár képviselője tagadja a híresztelést. 

Chris Martin és Dakota Johnson bulit rendeztek, ahová a sztárvilág krémje volt hivatalos. A színésznő elvált szülei is tiszteletüket tették, ahogy Sean Penn és Julia Roberts is. Egyből szárnyra kapott az a pletyka, hogy az énekes és a színésznő első közös gyermeküket ünneplik egy úgynevezett gender bulival, ami azt jelenti, hogy a partin derül ki a szülők számára is, hogy milyen nemű a gyermekük.

Dakota Johnson és Chris Martin Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Erre a díszítésből következtettek, ugyanis rózsaszín és kék lufikkal volt tele a helyszín. A jelek pedig azt mutatták, hogy kisfiú érkezik a családba, ugyanis végül a kék lufikat engedték felszállni.
Minden jel ellenére azonban a színésznő képviselője azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy Dakota Johnson nem várandós, csak a színésznő születésnapját ünnepelték. A kék és rózsaszín lufikra azonban nem adott magyarázatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.