Korábban már összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akik 40 felett szültek. Most épp az ellenkezőjére hoztunk példákat. Nézd meg, kik azok az ismert magyar édesanyák, akik a húszas éveik elején vállalták első gyermeküket.

 

Csobot Adél  

Adél 22 évesen lett édesanya, amikor Istenes Bencével közös gyermekük, Nátán 2016. májusában megszületett. Az énekesnő mindig is úgy tervezte, hogy fiatalon válik anyává, ezt a vágyát pedig a második baba érkezése koronázta meg véglegesen. Idén augusztusban ugyanis, a már Németországban élő pár újabb családtaggal bővült, a kis Adin személyében.

Csobot Adél 22 évesen lett édesanya, Nátán 2016. májusában születettForrás: Instagram/adelcsobot

Szekeres Nóra  

A Kölyökidőből ismert Szekeres Nóra már 13 évesen megismerkedett későbbi férjével, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrrel. Ennek fényében nem meglepő, hogy alig volt 20 éves, amikor megszületett kislánya, Noa. Három évvel később újabb baba érkezett, egy kisfiú, Milán. A pár később elvált, és a műsorvezető a legnagyobb titokban újraházasodott, majd 2013-ban világra hozta harmadik gyermekét, Alexandert.

Szekeres Nóra alig volt 20 éves, amikor megszületett kislánya, NoaForrás: Red Lemon Media

Sarka Kata  

A LifeTv, Ez Zsír! című életmódmagazinjának műsorvezetője és üzletasszony 2008-ban ment hozzá Hajdú Péterhez. Sarka Kata már az esküvőn várandós volt első gyermekükkel, Noémivel, a kislány születésekor pedig még csak 23 éves volt. Másfél évvel később világra hozta második gyermekét is, Dávidot. A sztárpár azóta elvált, és Katának új párja van.

Sarka Kata 23 éves volt, mikor megszületett első gyermeke, NoémiForrás: Instagram/katasarka
Forrás: Northfoto, AFP
Sztárok, akik elhagyták várandós barátnőjüket, feleségüket

Nincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Olvasd tovább!

 

 Nyári Dia  

A Barátok Közt 24 éves sztárja idén júliusban adott életet első gyermekének, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől. Nyári Dia és sportriporter párja 2016. ősze óta alkotnak egy párt, kapcsolatuk már a legelején is annyira erős volt, hogy egy hónap ismeretség után összeköltöztek. Nem csoda hát, hogy szerelmüket szerették volna minél előbb megpecsételni egy kisbabával, tudatosan készültek a gyermekvállalásra.

Nyári Dia 24 évesen adott életet első gyermekének, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitőlForrás: Instagram/nyaridia

Szinetár Dóra  

A 42 éves Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő mostanában harmadik gyermeke miatt került reflektorfényébe. Makranczi Zalánnal közös kisfia, Benjámin tavaly szeptemberben ugyanis Down-szindrómával született.

Szinetár Dórának azonban nem csak a relatív késői gyermekvállalásban volt része. Még nem volt 18 éves, amikor hozzáment a nála 20 évvel idősebb balett-táncos, Lőcsei Jenőhöz. Két évvel később, 20 évesen lett először anya, kisfia Marci érkeztével. Második férjétől, Bereczki Zoltántól pedig 31 évesen született meg második gyermeke, Zora Veronika.

Szinetár Dóra 20 évesen lett először anya, kisfia Marci érkeztévelForrás: Instagram/szinetardora

Ada  

Pintér Adrienn, vagy ahogy a legtöbben ismerik Ada, munkájának köszönheti két fiát, akiket 24 évesen hozott világra. Z+-os műsorvezető társával, Bánszki „Timó" Lászlóval való házasságából, 2006 januárjában születtek meg az ikrek, Bálint és Bence. A fiúk még csak háromévesek voltak, amikor szüleik elváltak, de azóta is a lehető legnagyobb egyetértésben nevelik őket.

Pintér Adrienn 24 évesen hozta világra ikerfiait, Bálintot és BencétForrás: Instagram/pinter_adrienn