Owen Wilson továbbra sem kíváncsi újszülött kislányára

Forrás: AFP/Justin Tallis -
baba Owen Wilson kislány apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Owen Wilson továbbra sem szeretne találkozni egy hónapos kislányával.

Október elején született meg Owen Wilson harmadik gyermeke. A színész évekig találkozgatott Varunie Vongsviratesszel, de a hírek szerint egyáltalán nem örült annak, hogy a nő teherbe esett. Mivel kétségei merültek fel, korábban apasági tesztet is csináltatott, ami igazolta, valóban ő az apuka.

Owen Wilson nem kíváncsi újszülött kislányára Forrás: AFP/Justin Tallis

Úgy tűnik, a gyermek születése sem hatotta meg a színészt, a DailyMail azt írja, továbbra sem érdeklődik kislánya, Lyla iránt. Eddig még nem látta, és a jövőben sem szeretne kapcsolatot tartani vele. A lap szerint a kicsi nevelését is annak édesanyjára bízza.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My sweet little princess Lyla Aranya Wilson, born on 10-09-18

Varunie (@varunie) által megosztott bejegyzés,

Így él a világ legerősebb édesanyja, a cirkuszi akrobata Virginia Tuellshttp://www.life.hu/csalad/20181107-igy-el-a-vilag-legerosebb-edesanyja-a-cirkuszi-akrobata.htmlEgy nő, aki akrobataként dolgozik egy cirkuszban. Eddig semmi különös nincs Virginia Tuells életében. Ám ő játszi könnyedséggel tartja, akár híd állásban is 70 kilogrammos férjét, ráadásul ebben pár hónapos gyermeke sem tudja megakadályozni. Arra számíthatnánk, hogy egy férfivá gyúrt hölgyeményt fogunk látni a Big Apple Cirkus porondján, de Virginia erejéhez képest vékonynak mondható. Korábban már írtunk a világ legerősebb gyerekéről, most nézzük, milyen egy csinos, ám hihetetlenül erős édesanya. Család--Tápai Szabina a kórházból jelentkezett be, állapotáról adott hírthttp://www.life.hu/csalad/20181108-tapai-szabina-a-korhazbol-jelentkezett-be-allapotarol-adott-hirt.htmlA mindenórás sportoló, Tápai Szabina a minap a kórházból jelentkezett be. Úgy tűnik, még nem érkezik a baba. CsaládOrigoEgészséges újszülöttet hagytak a kecskeméti megyei kórház inkubátorábanhttp://www.life.hu/csalad/20181108-egeszseges-ujszulottet-hagytak-a-kecskemeti-megyei-korhaz-inkubatoraban.htmlEgészséges kisfiút hagytak a Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti, központi telephelyének főbejárata mellett található csecsemőmentő inkubátorban szerda hajnalban - közölte Nagyné Szigeti Dóra, az intézmény szóvivője.Család--Dorothy állította, hogy ő egy egyiptomi papnő reinkarnációja, aki a fáraó szeretője volthttp://www.life.hu/csalad/20181105-dorothy-allitotta-o-egy-egyiptomi-papno-reinkarnacioja-aki-a-farao-szeretoje-volt.htmlEgy 3 éves kislány, Dorothy Eady a halál torkából visszatérve egyszer csak bejelentette a szüleinek, hogy ő bizony nem más, mint egy egyiptomi papnő reinkarnációja. Nem is akárkié, hiszen előző életében I. Széthi (I. Seti) fáraó szeretője volt, még várandós is lett tőle, majd öngyilkosságba menekült. Korábban is írtunk már olyan gyerekekről, akik beszámoltak előző életükről, de ez most teljesen egyedülálló eset. CsaládOrigoAngelina Jolie még egy árvát szeretne örökbe fogadnihttp://www.life.hu/csalad/20181107-angelina-jolie-meg-egy-arvat-szeretne-orokbe-fogadni.htmlRégóta húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válása. Még együtt voltak, amikor úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak még egy gyermeket. A válás ellenére Jolie nem mondott le a tervéről. Család--Lilu második gyermekével terhes: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181105-lilu-masodik-gyermekevel-terhes.htmlHatalmas boldogságáról adott hírt Lilu Instagram-oldalán: második gyermekével várandós. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.