Az adventi kalendárium nem hiányozhat egyetlen kisgyermekes háztartásból sem, ha elérkezik december elseje. A következőkben mutatunk pár valóban egyszerű DIY-s ötletet, de kedvezünk azoknak is, akik inkább készen vennék meg az édes és kedves karácsonyváró meglepetéseket rejtő adventi naptárt.

A tiétek lesz a legklasszabb adventi naptár? Figyeld az oldalunkat, mert december elején egy szuper nyereményjátékkal jövünk!

A legegyszerűbben elkészíthető adventi naptárakkal kezdjük. Ezekkel könnyedén elboldogul az is, akinek kevésbé jó a kézügyessége vagy épp kevesebb az ideje. Lássuk hát őket!

Zoknik előre 

Gondolom, te is gyakran küzdesz a páratlan zoknikkal. Nos, most épp olyan remekül fel tudod őket használni, mint a kinőtt gyerekzoknikat, harisnyákat, netán kesztyűket. Egyszerűen csak csipeszekkel akaszd őket fel egy zsinórra, szalagra, kapcsolj hozzájuk számokat, és kész is vagy.

Zoknik előreForrás: dekotopia.net

Újrahasznosítás ON

Vécépapír-gurigából – a két végét behajtva – szuper kis meglepetés-rejtekhelyeket tudsz alkotni. Díszítheted az így kapott kis ajándék dobozkákat festéssel, szalagokkal, matricákkal, fedd be őket dekorpapírral, de ne feledd el a számozást. Ezután kétoldalú ragasztóval tedd őket egy kartonlapra, vagy egyszerűen csak halmozd a dobozkákat egy tálba, és kész is vagy.

Újrahasznosítás ONForrás: smashedpeasandcarrots.com

Üvegbe zárt meglepik 

Kisebb borítékokkal, csomagokkal is könnyedén megoldhatod az adventi kalendárium kérdését. Csupán egy vagy két nagyobb befőttesüvegre lesz szükséged. Csomagold be szépen a meglepetéseket, számozd meg őket, majd dobd be őket egy üvegbe.

Üvegbe zárt meglepikForrás: thislittlestreet.com

Ha szívesebben vennél készen egyet, úgy erre az esetre összegyűjtöttünk pár ötletet:

1. Adventi naptár, többféle - Flying Tiger 4000 Ft, 2. LED-es adventi naptár - tchibo.hu 4495 Ft, 3. Adventi naptár - ikea.hu 2490 Ft, 4. A télapó műhelye, Playmobil - galaxyjatekaruhaz.hu 7600 Ft, 5. Adventi naptár szett, 6 db-os - butlers.hu 1990 Ft, 6. Adventi naptár filcből - atomzsir.hu 1480 FtForrás: Life.hu

A jövő héten arra hozunk szuper tippeket, hogy mit is rejtsen az adventi kalendárium.