Így fogják hívni Weisz Fanni és Hajmásy Péter születendő gyermekét

Forrás: realweiszfanni/Instagram -
Hajmásy Péter Weisz Fanni név gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni elárulta, hogyan fogják elnevezni születendő gyermeküket a férjével, Hajmásy Péterrel.

Weisz Fanni mindig nagyon közvetlen rajongóival, és bármikor szívesen válaszol a kérdéseikre. Ezúttal egy nagyon intim témát feszegettek, ő mégis boldogan felelt nekik. A követők azt szerették volna tőle megtudni, hogyan fogják hívni születendő gyermeküket.

Fanni azt válaszolt, ha fiú lesz, akkor a Péter Pál, ha pedig lány lesz, akkor a Hanna nevet fogja kapni a kicsi.

Weisz Fanni és férje már dolgoznak a babaprojekten Forrás: realweiszfanni/Instagram
Iszak Eszti melltartóban szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-iszak-eszti-melltartoban-szexizik.htmlIszak Eszti újabb szexi fotót posztolt a közösségi oldalára, ezúttal melltartóban mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné egyik munkatársa felmondott, nem hajlandó maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-meghan-hercegne-egyik-munkatarsa-felmondott-nem-hajlando-maradni.htmlA királyi család több alkalmazottja is felmondott az utóbbi időben. Most Meghan hercegné egy közvetlen munkatársa döntött úgy, hogy nem hajlandó tovább maradni. A pletykák szerint ez a hercegné nehéz természetének is köszönhető. TV + Sztárok--Nagy Réka megvillantotta melleit a Korhatáros szerelemben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-nagy-reka-megvillantotta-melleit-a-korhataros-szerelemben.htmlA műsorvezetőként és modellként is dolgozó Nagy Réka még a melltartót is ledobta a Korhatáros szerelem legutóbbi epizódjában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki VV Erával csókolózott a vécében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-vv-csoki-vv-eraval-csokolozott-a-veceben.htmlVV Csoki nagyon rányomult Erára, és sikerrel járt. Mondjuk sokáig nem kellett győzködnie a lányt... TV + SztárokOrigoNádai Anikó kiesett a Konyhafőnök VIP-ből: a kamerák előtt fakadt sírvahttp://www.life.hu/sztarok/20181210-nadai-aniko-kiesett-a-konyhafonok-vipbol-a-kamerak-elott-fakadt-sirva.htmlNádai Anikó esett ki a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában. TV + Sztárok--Bálint Antónia pert veszített gyermeke apja ellen: bocsánatot kell kérni, és bezúzzák a könyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181210--balint-antonia-veszitett-gyermeke-apja-ellen-bocsanatot-kell-kerni-es-bezuzzak-a-konyvet.htmlBálint Antónia már hosszú évek óta pereskedik gyermeke édesapjával, most pedig újabb ítélet született az ügyükben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.