A királynőnek elege lett Katalin és Meghan hercegné feszült viszonyából

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
vita karácsony II. Erzsébet brit királynő Meghan hercegné Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hónapokkal ezelőtt röppent fel a pletyka, amely szerint Katalin és Meghan hercegné nem jönnek ki egymással. Ebből most Erzsébet királynőnek elege lett. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy királyi források szerint igencsak feszült a viszony Katalin és Meghan hercegné között. Sokan annak okát is ebben látták, hogy Harry herceg és felesége nem költöztek a Kensington-palotában Vilmosék mellé.

Katalin és Meghan kapcsolata rendeződni látszik Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A The Sun cikke szerint Erzsébet királynőt is nagyon bántotta a dolog, nagyon akarta, hogy a két hercegné jól kijöjjön egymással. Remek alkalomnak látta az ügy rendezésére a karácsonyt, ugyanis ilyenkor az egész királyi család összegyűlik Sandringhamben. Szinte lehetetlen volt, hogy a két hercegné elkerülje egymást.

Királyi források szerint az ünnepek nagy békességben teltek. Miután a család megnézte a királynő köszöntő beszédét, a két hercegné scrabble-t játszott egymással. A királynő pedig boldog volt, hogy minden rendeződött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.