Hamarosan megszületik Ambrus Attila, azaz a Viszkis és felesége, Réka első gyermeke. A pici azonban a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton igencsak rájuk ijesztett. A leendő édesapa pánikba esett. 

Ambrus Attila, azaz a Viszkis felesége, Réka veszélyeztetett terhes. Sokszor kell vizsgálatra járniuk, a legutóbbi alkalommal pedig a pici nagyon rájuk ijesztett. 

"Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam" - mesélte a Blikknek Ambrus. Mint mondta: már minden apuka elment, de ő még sokáig kint várakozott. Nem tudta, mi történik odabent. 

Ambrus Attila nagyon aggódott a kislánya és a felesége épsége miattFotó: Tuba Zoltán - Origo

"Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki sem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük" - fogalmazott a Viszkis, aki mindentől igyekszik kímélni a feleségét. 

Azt is elárulta, lehet, hogy az ittas vezetésért kiszabott 200 ezer forintos bírságra részletfizetést kérnek, hiszen rengeteg pénzbe kerül a kisbaba érkezése.