Kulcsár Edina a sorsra bízza, mikor érkezik második kisbabájuk

Forrás: FEM3 -
kisbaba család Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina kisfia négy hónapos, ám már nagyon várják második gyermekük érkezését is, amit a sorsra bíznak.

Négy hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Medoxnak Kulcsár Edina, aki imádja az anyaszerepet. Éppen ezért férjével elhatározták, a sorsra bízzák, mikor érkezik második gyermekük.

Kulcsár Edina nagyon várja már második gyermekét is Forrás: FEM3

„Soha nem lehet tudni, hogy mikor érkezik meg ismét a gólya hozzánk, a sorsra bízzuk. Mivel van már egy csodás kisfiunk, nagyon boldogok lennék, ha egy kislányunk születne. Már a nevét is kitaláltuk, szerintem nagyon különleges, de még nem árulhatom el” – mesélte Edina a Ripostnak.

Az óvodai agresszióra megfelelő válasz lehet a gyermek önvédelmi oktatásahttp://www.life.hu/csalad/20190122-az-ovodai-agresszio-gyermek-onvedelem.htmlA bölcsődékben, de leginkább az óvodákban szinte mindennapos az agresszió. No persze nem a pedagógusok részéről, a gyermekek egymással szembeni viselkedése az, ami gyakran tettlegességig fajul. Arról, hogy egy agresszívan viselkedő gyermek szüleiként mit tehetünk, korábban már írtunk, most azt nézzük meg, hogy az áldozat miként védheti meg magát. CsaládOrigoErről szól valójában a #10yearschallenge, azaz a 10 év kihíváshttp://www.life.hu/csalad/20190121-errol-szol-valojaban-a-10yearschallenge-10-ev-kihivas.htmlÚjabb kihívás, újabb képáradat, most azonban egyből kettőt is kapunk, illetve szolgáltatunk. A 10 év kihívás lényege, hogy tegyünk ki magunkról egy 10 évvel ezelőtti és egy aktuális fotót. Ám mit is jelent ez az emberek többségének? CsaládOrigoItt az első kép Kiss Ramóna és Lékai Máté kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20190122-az-elso-kep-kiss-ramona-es-lekai-mate-kisbabajarol.htmlHétvégén született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé. A képet az RTL Klub Reggelijének Facebook oldalán osztották meg. CsaládOrigoOláh Ibolya anyagi bizonytalansága miatt nem vállal gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190121--olah-ibolya-anyagi-bizonytalansaga-miatt-nem-vallal-gyermeket.htmlOláh Ibolya mindig is családra vágyott, de egyelőre nem mer gyermeket vállalni. Elárulta, miért. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMegszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190120-megszuletett-kiss-ramona-elso-gyermeke.html„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!" – mondta Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott játékosa a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek a Magyarország–Tunézia vb-meccs után. CsaládOrigoKötelező önkéntes munka, avagy a teherként megélt érettségiig vezető úthttp://www.life.hu/csalad/20190118-kotelezo-onkentes-munka-avagy-a-diakok-erettsegi-vizsgajahoz-elengedhetetlen-kozossegi-szolgalat.html2016 január elsejétől minden nappali tagozatos, 25 év alatti diáknak kötelező 50 óra közösségi szolgálatot teljesítenie, hogy megkezdhesse az érettségi vizsgáit. De miért is van szükség erre az iskolaszagú és éppen ezért nemszeretem elfoglaltságra? Hogyan működik a kötelező önkénteskedés? Talán nem egészen úgy, ahogy szeretnénk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.