Ami a vörös szőnyeges eseményeket illeti, erősen indult a hét, hiszen a Grammy- és a BAFTA-díjakat is most adták át. Szerencsére a hét második felében is voltak meglepetések, ráadásul igencsak pozitívak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhaválasztásokat!

  • Miley Cyrus

A még mindig fiatal énekesnő sokféle korszakon van már túl. A Hannah Montana után jött a hosszú lázadó időszak, ami sok-sok botránnyal és polgárpukkasztással volt kikövezve. Aztán Miley kissé lecsillapodott, sőt, meg is állapodott Liam Hemsworth feleségeként, ezzel együtt pedig stílust is váltott. Hol van már a vörös szőnyegen meztelenkedő Miley... Az énekesnő néhány napja férjét képviselte a vörös szőnyegen, Liam legújabb filmjének bemutatóját ugyanis kórházban töltötte. Miley viszont kitett magáért, egy álomszép és igazán lélegzetelállító Valentino kreációban jelent meg a premieren. Az énekesnőt soha nem láttuk még ennyire gyönyörűnek.

Miley CyrusForrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

 

Forrás: Getty Images
  • Priyanka Chopra

Ugyenennek a filmnek, az Isn't It Romantic című mozinak a premierjén keltett feltűnést Priyanka Chopra is. A szintén újdonsült feleség, aki 2018 legszebb menyasszonya volt, párjával, Nick Jonasszal jelent meg a vörös szőnyegen. Priyanka stílusa egyszerűen kikezdhetetlen, és ezúttal is nagyon jól választott: fantasztikusan festett ebben a Vivienne Westwood darabban. Csak hab volt a tortán az ifjú pár egymás iránti rajongása.

Priyanka ChopraForrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

 

Priyanka ChopraForrás: Getty Images
  • Diane Kruger

Nemrégen adott életet első gyermekének a színésznő, így mostanában inkább babakocsit tologatva láttuk, mintsem a vörös szőnyegen tündökölni. Most azonban ez utóbbi is megtörtént: Diane a Berlinalén egy igencsak különleges estélyiben jelent meg. A Givenchy Haute Couture ruha álomszép részletekkel készült, elég csak egy pillantást vetni a ruha hátuljára. A szoknya plasztikussága a kifutón még szebben érvényesülhetett, de a vörös szőnyeget is izgalmassá tette. 

Diane KrugerForrás: Getty Images/Andreas Rentz

 

Diane KrugerForrás: Getty Images