A hét az Oscar-gálával, a legfontosabb filmes és legrangosabb vörös szőnyeges eseménnyel kezdődött. A díjátadó után túlságosan sok izgalmat már nem tartogatott a hollywoodi vörös szőnyeg, de így is akadt néhány emlékezetes outfit. Mutatjuk őket!

  • Egy pillanatra az Oscar-gálára is vissza kell tekintenünk, azaz a díjátadót követő partira, amely első körben Kendall Jenner meztelenkedéséről és a rengeteg dekoltázsról maradt emlékezetes. De voltak azért csodaszép estélyi ruhák is, és egy igazán kiemelkedő darab, amelyet az olimpiai bajnok alpesisíző Lindsey Vonn viselt. Lindsey Benes Anita, vagyis a Daalarna ruháját választotta erre a különleges eseményre. Öröm látni, hogy a márka Amerikában is egyre kelendőbb.
Lindsey Vonn Daalarna ruháját választottaForrás: Getty Images
  • A Marvel Kapitány európai premierjén Brie Larson egy királykék estélyi ruhát viselt, ami az arany béléstől vált igazán izgalmassá. Természetesen a cipő is arany volt hozzá, megkoronázva ezzel az outfitet.
Brie Larson egy királykék estélyi ruhát viseltForrás: Getty Images
  • A héten nagyon ment ez az árnyalat, Katy Perry is tiszta kékben jelent meg a Good Morning America televíziós műsor felvételén. Az énekesnőnek fantasztikusan áll a kék szín, a garbó, a bunda, de még a fülbevaló, a táska és a cipő is telitalálat volt. A flitteres nadrág talán kicsit sok volt egy reggeli műsorhoz, egy magas derekú farmerral is jól működött volna ez az outfit.
Katy Perry is tiszta kékben jelent meg a Good Morning America televíziós műsor felvételénForrás: Northfoto
  • Kim Kardashian is szerette a héten a kéket, csak ő farmerban viselte. Érdekes volt ez az aszimmetrikus szabású felső, a nadrágról nem is beszélve. Viszonylag régen láttuk Kimet olyan outfitben, amit igazán szerettünk volna, de ami késik, nem múlik.
Kim Kardashian is szerette a héten a kéket, csak ő farmerban viselteForrás: Northfoto