Jessica Alba és családja megválik csodás luxusotthonától

Forrás: Northfoto -
ház luxus birtok otthon Beverly Hills luxusotthon Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kültéri pizzasütő, álomba illő konyha, hatalmas gardróbszoba is található Jessica Alba Beverly Hillsben lévő luxusotthonában. Ám a színésznő és családja most elköltözik, így eladják a mesés spanyol stílusú birtokot. 

Spanyol stílusú luxusotthonát árulja Jessica Alba és családja. A mesés főépületben 3 hálószoba, 5 fürdőszoba, hatalmas gardrób és könyvtárszoba is van.

Itt jó érzés lenne venni egy fürdőt Forrás: Northfoto

Természetesen az elengedhetetlen medence itt is felejthetetlen élményt nyújt. De a kertben található például egy kültéri pizzasütő is.

Itt rengeteg ruha és kiegészítő elfér Forrás: Northfoto

A konyha szinte mesébe illő, mindennel felszerelt, igazi luxuskörülményeket biztosít a főzéshez.

Álomszerű körülmények a főzéshez Forrás: Northfoto

A személyzet és a vendégek számár egy külön ház áll rendelkezésre. Ebben 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, garázs, nappali és konyha található.

Ide rengeteg könyvet lehet pakolni Forrás: Northfoto

Albáék egyébként Beverly Hillsben maradnak, csak egy sokkal exkluzívabb környéken teremtik meg új otthonukat.

A kertben paradicsomi körülmények uralkodnak Forrás: Northfoto

Megválik legénylakásától Orlando Bloom: többmilliárdos minimalista luxuslakhttp://www.life.hu/otthon/20190402-megvalik-beverly-hillsi-legenylakasatol-orlando-bloom.html2016 elején jöttek össze, majd egy év után szakítottak. Katy Perry és Orlando Bloom nem sokáig bírták külön, 2017 nyarán már újfent együtt voltak, az idei Valentin-napon pedig a lánykérés is megtörtént. A jelekből úgy tűnik, hamarosan össze is költözik a jegyespár: erre utal legalábbis, hogy Orlando Bloom hirdeti legénylakását. Otthon--A falhoz simuló helyett válasz inkább egy grandiózus csillárthttp://www.life.hu/otthon/20190401-a-falhoz-simulo-helyett-valasz-inkabb-egy-grandiozus-csillart-lampat.htmlA csillárok igazi domináns helye a nappali és a hálószoba. A mennyezet közepéről lelógó lámpák nem csupán kiegészítik a szoba berendezését, de azok hordozhatják magukban a dizájn alapját. OtthonOrigoBruce Willis eladja tengerparti luxusotthonát, elképesztően néz ki – Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190401-bruce-willis-eladja-tengerparti-luxusotthonat-elkepesztoen-nez-ki-fotok.htmlTe is szeretnél teknősökkel úszni, a saját fádról enni a kókuszt? Mindezt egy luxusotthonban? Bruce Willis mindezt átélhette a Parrot Cay-szigeten található otthonában, amelyet most eladásra kínál elképesztő összegért. Otthon--Ha valami újra és egyedire vágysz: így dekoráld a házad külső faláthttp://www.life.hu/otthon/20190319-ha-valami-ujra-es-egyedire-vagysz-igy-dekorald-hazad-homlokzatat-kulso-falat.htmlA házak külső díszítése nem új keletű dolog, az építészetben évezredek óta jelen van. A funkciók előtérbe helyezése mellett a 21. századi architektúrában is van tehát helye. Nem kell feltétlenül a régi stílusú házakra gondolnod, akár egy minimalista családi ház dekorálásához is megtalálhatod a megfelelő dizájnt és technikát. Ehhez adunk most segítséget. OtthonOrigoHorrornippek, avagy a porcelánfigurák új generációja (18+)http://www.life.hu/otthon/20190328-horror-nippek-a-porcelan-figurak-uj-generacioja-18.htmlA nippek a vitrines szekrények elengedhetetlen díszítő kellékeiként élnek az emlékezetünkben, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a porcelánfigurák ma is igen népszerűek. Sőt, van olyan kortárs művész, aki csavart rajtuk egyet. Most bevezetünk a véres és groteszk nippek világába. OtthonOrigoEnnyi pénzt herdálunk el részegen az internetenhttp://www.life.hu/otthon/20190328-ennyi-penzt-herdalunk-el-reszegen-az-interneten.htmlKiderült, hogy rengeteg pénzt költenek el úgy az emberek, hogy részegen vásárolnak különböző online felületekről, webshopokból. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.