Ördög Nóra gyermekei gyönyörű fotókon – Élvezik az ázsiai életet

boldogság Ázsia Expressz gyerekek Nánási Pál család Ördög Nóra Srí Lanka Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyedül utazott Ázsiába Ördög Nóra, az Ázsia Expressz című műsor műsorvezetője. Vele tartott a férje, Nánási Pál fotós és a gyermekeik is. 

Ismét nagy utazásra indult Ördög Nóra és Nánási Pál a gyermekikkel együtt. Nóra az Ázsia Expressz második évadát forgatja műsorvezetőként, a család többi tagja pedig élvezi az ázsiai létet.

Úgy tűnik, a gyerekek is imádják Srí Lankát. Ördög Nóra több fotót is feltöltött már az Instagram-oldalára, amelyeken látható, hogy Mici és Vencel imádják az új környeztet. Nagyon aranyosak a képeken.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Coconut Tree Hill ❤ #azami #imádomeztahelyet #rajongóvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Egyik bejegyzésében Ördög Nóra válaszolt is azoknak, akik kérdésként tették fel, vajon jót tesz-e a gyerekeknek, hogy ennyit vannak távol, ennyi hiányoznak az óvodából. "Sokszor elmondtam, de a legtöbb utazásunk olyan sok hiányzást azért nem okoz, illetve nem többet, mint más gyerekek esetében. Most ez a pár hét más. A munkám miatt jöttünk Ázsiába. És valóban kemény a döntés, amit szülőként meg kellett hoznunk: 5-6 hét ovi nélkül, de együtt, vagy inkább az ovi, de ne lássuk egymást? Számomra nem volt kérdés" – írta Ördög Nóra. Azt is kijelentette, hogy a gyerekek nagyon jól érzik magukat.

Így működhetnek a sorozatgyilkosok szülői szerepben (18+)http://www.life.hu/csalad/20190410-igy-mukodhetnek-a-sorozatgyilkosok-szuloi-szerepben.htmlArról, hogy egy sorozatgyilkos mögött milyen – feltételezhetően tetteit előrejelző vagy épp befolyásoló – gyermekkor áll, korábban már írtunk. Ám a következőkben arra keressük a választ, hogy az ilyen bestiális tettekre képes, nagy eséllyel szociopata vagy pszichopata ember milyen is szülőként. Gondoskodó, szadista, netán a végsőkig manipulatív? Most kiderül! CsaládOrigoÍgy él a válása után Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20190412-igy-el-valasa-utan-angelina-jolie.htmlKiderült, hogyan él a válása óta Angelina Jolie: egyedülálló anyaként minden idejét szeretett gyermekeivel tölti. Család--Kiderült, hol mutathatja meg a gyermekét először Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20190411-kiderult-hol-mutathatja-meg-gyermeket-eloszor-meghan-hercegne.htmlA fél világ figyelemmel kísérte, amikor Katalin hercegné gyermekei születése után megmutatta őket a Lindo Wing lépcsőjén. Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan hercegné is tesz-e ilyen gesztust, de a királyi család fotósa most elárult néhány részletet. Család--Egy középiskolai tanárnő bevezette diákjai mentális egészségének ellenőrzéséthttp://www.life.hu/csalad/20190408-egy-kozepiskolai-tanarno-bevezette-diakjai-mentalis-egeszsegenek-ellenorzeset.html„Mutasd meg, hogy érzed ma magad!" Valahogy így lehetne megfogalmazni tömören egy középiskolai tanár kezdeményezését, amelyben diákjai mentális egészségére, azaz épp aktuális lelkiállapotukra kívánja felhívni a figyelmet. CsaládOrigoGönczi Gábor két és fél éves kisfia, Áron már most tehetséges doboshttp://www.life.hu/csalad/20190411-gonczi-gabor-ket-es-fel-eves-kisfia-aron-mar-most-tehetseges-dobos.htmlGönczi Gábor elárulta, két és fél éves kisfia tehetséges dobos. CsaládOrigoVárd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkalhttp://www.life.hu/csalad/20190408-vard-a-locsolokat-husveti-limonade-variaciokkal.htmlA húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.