Nem egyedül utazott Ázsiába Ördög Nóra, az Ázsia Expressz című műsor műsorvezetője. Vele tartott a férje, Nánási Pál fotós és a gyermekeik is. 

Ismét nagy utazásra indult Ördög Nóra és Nánási Pál a gyermekikkel együtt. Nóra az Ázsia Expressz második évadát forgatja műsorvezetőként, a család többi tagja pedig élvezi az ázsiai létet. 

Úgy tűnik, a gyerekek is imádják Srí Lankát. Ördög Nóra több fotót is feltöltött már az Instagram-oldalára, amelyeken látható, hogy Mici és Vencel imádják az új környeztet. Nagyon aranyosak a képeken.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Coconut Tree Hill ❤ #azami #imádomeztahelyet #rajongóvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Egyik bejegyzésében Ördög Nóra válaszolt is azoknak, akik kérdésként tették fel, vajon jót tesz-e a gyerekeknek, hogy ennyit vannak távol, ennyi hiányoznak az óvodából. "Sokszor elmondtam, de a legtöbb utazásunk olyan sok hiányzást azért nem okoz, illetve nem többet, mint más gyerekek esetében. Most ez a pár hét más. A munkám miatt jöttünk Ázsiába. És valóban kemény a döntés, amit szülőként meg kellett hoznunk: 5-6 hét ovi nélkül, de együtt, vagy inkább az ovi, de ne lássuk egymást? Számomra nem volt kérdés" – írta Ördög Nóra. Azt is kijelentette, hogy a gyerekek nagyon jól érzik magukat.