Így tüntetheted el a sportcipődről a repedéseket, gyűrődéseket – videó

Forrás: Shutterstock -
trükk videó sportcipő gyűrődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többé már nem kell aggódni a sportcipőn keletkező gyűrődések miatt: ezzel az egyszerű trükkel újra sima lesz a lábbeli. 

A sportcipők szerelmeseinek mindennél fontosabb, hogy a lábbelijük sokáig ragyogó és újszerű maradjon. A tisztításuk a mindennapjaik része, de a cipő felületén keletkező apró gyűrődésekkel nehéz felvenni a harcot. Legalábbis eddig az volt, de egy vlogger örökre megszüntette ezt a problémát: bemutatott egy egyszerű trükköt, amellyel újra simává és újjá varázsolható a sportcipő.

Ehhez pedig nem kellenek csodaszerek és hosszú órák sem. Mindössze egy vasalóra és egy nedves törölközőre van szükség, valamint zoknira vagy egyéb textilre a cipő kitöméséhez. A műveletet természetesen megtisztított cipőn kell elvégezni. Az első lépés a lábbeli kitömése, ezután a cipő orrára terítjük a nedves törölközőt, majd elkezdjük a vasalást.

Billboard 2019: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190502-billboard-2019-trendjelentes-a-zenei-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Billboard zenei magazin nemcsak slágerlistáiról híres, hanem a díjátadó gálájáról is, amit szerdán este rendeztek Las Vegasban. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a szakma jeles képviselői, de például híres színésznők is megjelentek az eseményen. Trend--A legemlékezetesebb ruhák az elmúlt évek Met-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20190430-a-legemlekezetesebb-ruhak-az-elmult-evek-met-galairol.htmlAz Oscar-gála után a kedvenc vörös szőnyeges eseményünk kétségkívül a Met-gála. A Metropolitan múzeum rendezvényén évről évre új témával állnak elő a rendezők, ami meghatározza az este dress code-ját is. Gyakran már-már jelmezszerű darabokba bújnak a sztárok, hogy a lehető legbravúrosabban kapcsolódjanak az adott kiállítás tematikájához. Ahogy az lenni szokott, idén is május első hétfőjén tartják az eseményt. Erre készülve most összeszedtük az elmúlt évek legemlékezetesebb ruhakölteményeit. TrendOrigoBrianna Lopez modell elárulta, hogyan szabadult meg a pattanásaitól pár hét alatthttp://www.life.hu/trend/20190501-brianna-lopez-modell-elarulta-hogyan-szabadult-meg-pattanasaitol-par-het-alatt.htmlEgy modell elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia néhány hét alatt a kellemetlen pattanásoktól. TrendOrigoHihetetlen átalakulások! Így változtak meg a nők az orosz stylist keze alatthttp://www.life.hu/trend/20190425-konstantin-bogomolov-orosz-stylist-csodaszeppe-alakitja-a-noket.htmlAz orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos! TrendOrigoKedvenc ruhadarabunk: a hosszított blézerhttp://www.life.hu/trend/20190429-hosszitott-blezer-tobbfunkcios-ruhadarab.htmlA tavaszi szezonban az egyik kedvenc ruhadarabunk a hosszított blézer. Egyrészt mert rendkívül praktikusan hordható, sokféle szettben és stílusban viselhető. Inspirálódj velünk! TrendOrigoSzőrös hónaljú modellel reklámoz a Nikehttp://www.life.hu/trend/20190428-szoros-honalju-modellel-reklamoz-a-nike.htmlSzámos nő lázad a szőrtelenítés ellen, a világsztároktól kezdve a hétköznapi nőkig. Most a Nike tett közzé egy olyan reklámfotót, amelyen a modellnek szőrös a hónalja. A kommentelőktől kaptak hideget-meleget. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.