Magas vérnyomást, megemelkedett vércukorszintet és erős fájdalmakat is okozott Kovács Kovi Istvánnak az a hatalmas súlyfelesleg, amelyet a testén kellett cipelnie. Az egykori pornóproducer most 85 kilótól szabadult meg. 

„Borzasztó kövér voltam, a vérnyomásom, a vércukrom iszonyú magas volt, erős asztmám volt, fájtak az ízületeim, és alig bírtam menni. De amióta ennyit fogytam, minden normalizálódott” – mesélte a Borsnak Kovi, az egykori pornóproducer, aki 85 kilótól szabadult meg. Egészségügyi gondjai megoldódtak, és elhagyhatta a gyógyszereit. 

Kovi hatalmas súlyfeleslegtől szabadult megFotó: Hirling Bálint/Origo

Azt mondja, nem von meg magától semmit, ami az étkezést illeti. „Igazi, régi magyaros étrend szerint étkezem, szalonnát, töpörtyűt, hurkát, kolbászt, csülköt eszem, minimális kontrollal, és hozzá étrendkiegészítőt iszom, ennyi a titok” – fogalmazott Kovi, aki most 122 kiló körül van, még 20 kilót szeretne fogyni. 

Amióta elkezdett fogyni, rengetegen kérnek tőle tanácsot. „Kúravezetőnek tartom magam, és aki kéri, annak segítek. A lényeg, hogy felejtsük el a koplalást, és pici megszorítással étkezzünk úgy, ahogy jólesik” – mondta a volt pornóproducer. 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy néz ki most Kovi, kattints ide!