Kovi, az egykori pornóproducer 85 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
étrendkiegészítő fogyás súlyfelesleg Kovi Kovács Kovi István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magas vérnyomást, megemelkedett vércukorszintet és erős fájdalmakat is okozott Kovács Kovi Istvánnak az a hatalmas súlyfelesleg, amelyet a testén kellett cipelnie. Az egykori pornóproducer most 85 kilótól szabadult meg. 

„Borzasztó kövér voltam, a vérnyomásom, a vércukrom iszonyú magas volt, erős asztmám volt, fájtak az ízületeim, és alig bírtam menni. De amióta ennyit fogytam, minden normalizálódott” – mesélte a Borsnak Kovi, az egykori pornóproducer, aki 85 kilótól szabadult meg. Egészségügyi gondjai megoldódtak, és elhagyhatta a gyógyszereit.

Kovi hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg Fotó: Hirling Bálint/Origo

Azt mondja, nem von meg magától semmit, ami az étkezést illeti. „Igazi, régi magyaros étrend szerint étkezem, szalonnát, töpörtyűt, hurkát, kolbászt, csülköt eszem, minimális kontrollal, és hozzá étrendkiegészítőt iszom, ennyi a titok” – fogalmazott Kovi, aki most 122 kiló körül van, még 20 kilót szeretne fogyni.

Amióta elkezdett fogyni, rengetegen kérnek tőle tanácsot. „Kúravezetőnek tartom magam, és aki kéri, annak segítek. A lényeg, hogy felejtsük el a koplalást, és pici megszorítással étkezzünk úgy, ahogy jólesik” – mondta a volt pornóproducer.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy néz ki most Kovi, kattints ide!

Még csak 14 éves volt, amikor elérte a 130 kilót, de csak felnőttként sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190503-amber-neal-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlAmber Neal már 14 évesen is 130 kiló volt, a főiskolán pedig elérte a 160-at. Nagyon hosszú út vezetett el odáig, míg végül ki tudott állni önmagáért, és segítséget kért a mértéktelen evészavar, a depresszió és a szorongás leküzdésében. Ismerd meg Amber történetét! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi majdnem 10 kilót adott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-schobert-norbi-majdnem-10-kilot-adott-le.htmlSchobert Norbinak gyorsan sikerült megszabadulnia a feleslegtől, amit direkt szedett fel. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoA nyári formára készülsz? Ez a 10 perces hasizomgyakorlat neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190502-10-perces-hasizomgyakorlat-a-tonusos-hasizmokert.htmlA nők esetében vannak kifejezetten kényes testrészek, mint a comb, a popsi, na és persze a has. Az erős hasizom egyébként nemcsak esztétikailag fontos, de a helyes testtartás miatt is. Az erős mélyizmok leveszik a terhelést a csigolyákról, a derékról. Ez Zsír!OrigoAnyák napi sütemény - Csupa csokoládés és cukormentes muffinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-anyak-napi-sutemeny-csokolades-cukormentes-muffin-recept.htmlA muffin elkészítése még azok számára is remek lehetőséget kínál, akik nem érzik túl otthonosan magukat a konyhában, és túl vannak már pár odaégett vagy épp félig nyers süteményélményen. Annál pedig, hogy szinte bűntelenül fogyaszthatjuk a cukormentes változatait, ráadásul a csokoládé mámorító közegében, nincs is jobb dolog anyák napján. Jó, természetesen van, de kiegészítésként egyszerűen álomszerű. Ez Zsír!OrigoKísérlettel bizonyították, hogy teljesen felesleges cukrot tenni a teánkbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190429-kiserlettel-bizonyitottak-hogy-teljesen-felesleges-cukrot-tenni-a-teankba.htmlAzt tudjuk, hogy a cukor nem a világ legegészségesebb dolga, ám az emberek többsége a teájába mégis belecsempészi. Most kutatással bizonyították, hogy teljesen felesleges ezt az italt is megcukrozni. Ez Zsír!--A kedvenc mártogatósunk: sült répa görög joghurttalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190502-a-kedvenc-martogatosunk-sult-repa-gorog-joghurttal.htmlHa éppen a nyári formád elérése a célod, ha életmódváltásban vagy, akkor bizonyára te is keresed azokat a recepteket, amikkel kiválthatod a nassolást például egy hétvégi filmnézés alkalmával. Erre mutatunk most egy szuper alternatívát! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.