Friss fotón Kapócs Zsóka egyéves kisfia, Borisz

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
kisfiú Kapócs Zsóka cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kész nagyfiú lett Kapócs Zsóka gyermeke: az egyesztendős Borisz már járni is tud.

Kapócs Zsóka legutóbb akkor posztolt a kisfiáról, amikor egy csokitortával a kis Borisz egyéves születésnapját ünnepelték. A gyermek az azóta eltelt néhány hét alatt is rengeteget nőtt, sőt édesanyja friss fotójából az is kiderült, hogy már járni is tud. Egy krémszínű kapucnis kabátot és kockás nadrágot visel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Annyira menő! ❤️

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

Barátok maradunk? – Volt szerelmek és a közösségi médiahttp://www.life.hu/csalad/20190508-baratok-maradunk-volt-szerelmek-es-a-kozossegi-media-facebook-instagram.htmlSzakítani sohasem könnyű. Amikor egy kapcsolat véget ér, az ember fájdalmat, szomorúságot, csalódottságot, sőt talán dühöt és haragot is érez. A barátok ilyenkor gyakran hajtogatják, hogy az idő majd mindent megold. De valóban könnyebb lesz elviselni a veszteséget, ha eltelik néhány hét vagy hónap? Ha nem „csekkoljuk” folyamatosan az exünk közösségi oldalait, biztosan. CsaládOrigoDiane Kruger színésznő megmutatta gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190513-diane-kruger-szineszno-megmutatta-gyermeket.htmlA színészpárnak, Diane Krugernek és Norman Reedusnak nemrégiben született meg az első gyermeke. A nyilvánosságnak eddig nem mutatták meg a kicsit, ám most egy csodás fotó erejéig kivételt tettek. Család--Halálbiznisz, avagy ez történhet a testünkkel a halálunk utánhttp://www.life.hu/csalad/20190508-halal-business-avagy-ez-tortenhet-testunkkel-halalunk-utan.htmlA halál mint jelenség mindenki fejében él valamilyen megfoghatatlan formában. Ez jelentheti a túlvilági életbe vetett hitet, az elmúlástól való félelmet vagy épp a holttest feletti végrendelkezést. Mi ez utóbbival fogunk foglalkozni, körbejárjuk, hogy milyen utat tehet meg az ember a halála után. CsaládOrigoVálás, I. rész - Gyermekelhelyezés, avagy a szülői felügyeleti jog szabályozásahttp://www.life.hu/csalad/20190502-valas-i-resz-gyermekelhelyezes-avagy-a-szuloi-felugyeleti-jog-szabalyozasa.htmlEgy olyan házasság felbontása, ahol közös gyermek van, jóval többről szól, mint a vagyoni kérdések rendezése. A szép válásra való törekvés ebben az esetben elengedhetetlen, hiszen a gyermek(ek) traumatizálása elkerülhetetlen, de a mértékét minimálisra lehet csökkenteni. Azt, hogy milyen lehetőségek állnak fent a gyermek elhelyezését illetően, és mi jellemzi ezeket, dr. Knecht-Gothárd Kinga ügyvéd és mediátor tárja elénk. CsaládOrigoAmy Schumer tündéri fotóval jelentette be újszülött kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20190508-amy-schumer-tunderi-fotoval-jelentette-be-ujszulott-kisfia-nevet.htmlA napokban született meg Amy Schumer színésznő első gyermeke. Most azt is elárulta, hogy mi lett a neve. Család--Kis Grófo különleges dolgot árult el újszülött kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20190508-kis-grofo-kulonleges-dolgot-arult-el-ujszulott-kislanyarol.htmlMegszületett Kis Grófo harmadik gyermeke, kislányáról büszkén mesélt az apuka. Még egy igazán különleges dolgot is elárult róla. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.