Majoros Hajni bejegyzéséből úgy tűnik, hogy valóban összeházasodtak Majkával

házasság eljegyzés Majoros Hajnalka család Dundika Majka Majoros Péter foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Majoros Hajnalka, azaz Dundika nem sokat árulnak el a magánéletükről. Az is kérdés, hogy házasok-e. Erről most talán konkrétumokat tudhatunk meg az édesanya legújabb blogbejegyzéséből. 

Sokan találgatták már, hogy vajon Majka és szerelme, Majoros Hajnalka, azaz Dundika vajon tényleg házasok-e. Az mindenesetre sokat elmond, hogy az édesanya felvette párja nevét. Legutóbbi blogbejegyzésében pedig újabb erre utaló jeleket olvashatunk. A pár a Barcelona–Liverpool foricmeccsre utazott, erről írta bejegyzését Hajnalka – szúrta ki a Ripost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ ⚽️ Barca-Liverpool #barcelona #barca #campnou #elsőmeccsem

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

„Igazából az, hogy engem, a 'fociszakértőt' elhozott Peti egy meccsre, számomra felér egy újabb lánykéréssel. Vagy legalábbis olyan, mint amikor egy fiú már odáig jut egy lánnyal, hogy bemutassa a szüleinek. Tehát jelzi, hogy komolyak a szándékai. Amúgy mindig is kíváncsi voltam, hogy élőben milyen lehet a világ legnépszerűbb sportja, de azért sosem törtem magam, hogy lássam, hogy ez élőben milyen lehet” – írta bejegyzésében Majoros Hajnalka, aki viccesen még a válást is emlegette.

„Az utazásunk napja előtt nem is azon gondolkoztam, hogy melyik ruháimat vigyem magammal, hanem hogy hogy szerezzek-e be egy Liverpool mezt, hiszen Peti a Barcának drukkol. Elképzeltem, ahogy leülünk egymás mellé, rajta a Barca feliratú mez, én meg szép lassan leveszem a pulcsim, ami alatt ott villog a csodálatos Liverpool mezem. Jelentem, nem voltam elég tökös hozzá. Szerintem életem első és egyben utolsó meccse lett volna, mert vagy Peti nem veszi poénnak – és talán még idő előtti válás is lett volna belőle –, vagy a mellettem ülő szurkolók húztak volna fel nyársra” – folytatta Hajni a Mymirror.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.