Földes Eszter 11 hónappal ezelőtt vált édesanyává, a színésznő most arról mesélt, mennyire változtatta meg az életüket gyermekük érkezése.

11 hónapos lett Földes Eszter kisfia, aki természetesen bearanyozza a szülők mindennapjait, ugyanakkor hatalmas változásokat hozott az életükbe. A színésznő arról mesélt, hogyan alakult át a kapcsolatuk a baba érkezése óta.

Földes Eszter elárulta, megterhelte kapcsolatukat a kisgyermekük érkezéseForrás: TV2

Ez egy olyan típusú felelősség, amivel az ember korábban vagy máshol az életében nem nagyon találkozik. Teljesen más típusú koncentrációt igényel. Innentől kezdve tulajdonképpen bizonyos szempontból megszűnik az, hogy csak én vagyok, de megszűnik az is, hogy csak mi vagyunk a férjemmel. Szóval megterhel egy kapcsolatot is bizonyos szempontból. Teljesen átformálja az energiákat, az addig megszokott viszonyokat, mindent felborít. Én azt éreztem, hogy az a fajta önfeledtség, amivel én léteztem, az megszűnik, mert van egy folyamatos kihelyezett figyelem, ami nem rólam szól, hanem róla" – mondta a Mokkában Földes Eszter. Azt is bevallotta, hogy az első időszak nagyon nehéz volt, hiszen hatalmas felelősség szakad az emberre hirtelen, ami élete végéig vele is marad.