Kulcsár Edina kisfia, Medox nagyon rossz alvó volt – ez volt a baj

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
Medox Kulcsár Edina alvás kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti imádják a gyermeküket, de Medox nem hagyta aludni a szüleit éjszaka, ami komoly nehézséget okozott. Rájöttek azonban a megoldásra: ez volt a baj. 

Kulcsár Edina a felhők fölött jár, amióta kisfia, Medox megszületett, de természetesen náluk sem volt minden rózsaszín: a baba ugyanis nagyon rossz alvó volt.

Kulcsár Edina és kisfia, Medox Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Alapvetően nagyon jó gyerek, imádjuk, nagyon kiegyensúlyozott, de a mai napig küzdöttünk az alvásával. (...) Már egy ideje, pár hete bevezettük azt, hogy pénteken vagy szombaton az anyósnál vagy a mamánál alszik. Mert nagyon a végkimerültség felé eveztünk Csutival” – mondta Edina. Kiderült, hogy azokon a napokon végigalussza az éjszakát, a szülőkkel viszont nem. Arra is rájöttek, hogy mi lehet a baj: a kiságy. Edina ezért beszerzett egy olyat, mint amilyen a nagyszülőknél van, és abban Medox végigaludta az éjszakát otthon is.

Országok, ahol az állatvédelem nem csupán papíron létezikhttp://www.life.hu/csalad/20190520-orszagok-ahol-az-allatvedelem-nem-csupan-papiron-letezik.htmlAz állatvédelmi törvények sokat elmondanak az adott országról. Magyarországon is folyamatosan szigorítanak a jogszabályokon, hogy a háziállatok méltóságteljesebb és biztonságosabb életet élhessenek. Vannak olyan országok, ahol már-már meglepően komoly büntetésekkel és rendeletekkel próbálják megfékezni az állatkínzást és az elhanyagolást. A Bored Panda által összegyűjtöttek közül válogattunk. CsaládOrigoTündéri fotóval tudatta Cooky, hogy kisfiú lesz második gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20190521-tunderi-fotoval-tudatta-cooky-hogy-kisfiu-lesz-masodik-gyermekuk.htmlKiderült, hogy Cooky és Debóra második gyermeke is fiú lesz. Család--Amikor bennreked a szó - Így segítsd dadogó gyermeked!http://www.life.hu/csalad/20190517-amikor-bennreked-a-szo-igy-segitsd-dadogo-gyermeked.htmlAmikor óvodás gyermekünk beszéde egyszer csak elkezd akadozni, megrémülünk, mert attól tartunk, valami végleges és megmásíthatatlan tragédia ért minket. Pánikra azonban semmi ok, hiszen sokszor csak átmeneti állapotról van szó. Az életkori dadogásról és a lehetséges megoldásokról Szecskóné Rácz Ilonát, a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat munkatársát kérdeztem. CsaládOrigoHat gyermeket hagyott hátra a daganatos betegségben elhunyt Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20190520-hat-gyermeket-hagyott-hatra-a-daganatos-betegsegben-elhunyt-timea.htmlA Pest megyei Nyársapáton hat gyermek maradt édesanya nélkül, miután a nőt 38 évesen elvitte a gyilkos kór, a rák. Férje megtörten számolt be arról, hogyan próbálnak túlélni a tragédia után. CsaládOrigoMéltósággal és szeretetben elveszíteni egy gyermeket – Gyermekhospicehttp://www.life.hu/csalad/20190517-meltosaggal-es-szeretetben-elvesziteni-egy-gyermeket-gyermekhospice.htmlNincs annál szörnyűbb és kegyetlenebb érzés, mint amikor egy szülő megtudja, hogy a gyermeke halálos beteg, és nincs remény a gyógyulására. Ebben a szinte feldolgozhatatlan fájdalomban kell olyan döntést hoznia, amellyel a félelem helyét átadja az elfogadásnak. CsaládOrigoJennifer Aniston a hírek szerint örökbe fogadná testvére gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190517-jennifer-aniston-a-hirek-szerint-orokbefogadna-testvere-gyermekeit.htmlNemrégiben vált el Jennifer Aniston a férjétől, Justin Theroux-tól. Azt rebesgetik, hogy a színésznő szeretne édesanya lenni, lehet, hogy örökbe fogadja a testvére gyermekeit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.