Tücsi a kisbabájával forgatott edzős videót: nekiestek a rajongók

Tücsi anyaság komment újszülött edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapos kislányával forgatott edzős videót Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. A rajongók szerint ez nem túl jó ötlet egy ennyire pici gyermekkel. 

Két hónappal ezelőtt hozta világra kislányát Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi. Legújabb videójában megmutatta, hogyan néz ki most a pocakja, majd a kisbabájával, Narával közösen végeztek testedző gyakorlatokat.

A Ripost kiszúrta, hogy a rajongókból heves ellenérzést váltott ki a videó. A pici az edzés nagy részében aludt, úgy vélik, egy ilyen kicsi gyermeket még nem szabad ültetni, nem tesz jót neki.

"Lehet, hogy te élvezted, de a gyerek egyáltalán nem... Miért nem hagyod szegényt aludni? Forgatod jobbra, balra, fel, le... Nagyon nem tesz jót neki. Főleg az, ahogy ülteted. De ha nekünk nem hiszel, kérd ki a védőnőd véleményét. Minden épeszű, hivatásához értő személy egyet fog velünk érteni" – idézi a lap az egyik hozzászóló véleményét. Azt írják, ezek időközben eltűntek Tücsi oldaláról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.